Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2017, 21:30
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Už nás neotravujte, do pi*e! Manažér slovenskej hokejovej reprezentácie Švehla mal dosť otravných novinárov a nekonečných otázok

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský hokej je v kríze.

Naši hokejisti na majstrovstvách sveta skončili na historicky najhoršom mieste a po ich skončení sa v zákulisí hokejového zväzu rozpútala hotová vojna. Tréner Cíger spoločne s manažérom Róbertom Švehlom si cez médiá začali ostro vymieňať názory, zväz skritizovali za hlúpe šetrenie na veciach ako hokejky či strava, na čo šéf zväzu Martin Kohút povedal, že obaja stratili jeho dôveru a pri reprezentácii s najväčšou pravdepodobnosťou skončia. Kohút vraj podľa Švehlu akoby odhováral od účasti na majstrovstvách a v médiách sa už objavili aj tvrdšie slová ako sabotáž, takže bude ešte veľmi zaujímavé, ako sa celá situácia vyvinie.

Zaujímavým bodom príchodcu slovenských reprezentantov späť domov cez viedenského letisko sa však stal vtipný moment, keď tím nastupoval do autobusu a novinári neustále dobiedzali. Manažér Róbert Švehla toho mal očividne dosť, a tak len štáb okríkol so slovami: „Nebudem sa s vami baviť, už som všetko povedal. Už nás neotravujte do pi*e!“ Vulgárny ukončenie komunikácie tak celkom vystihlo momentálny stav nášho hokeja, ale je len dobré, že na porvch vyliezajú problémy, o ktorých treba diskutovať.

VIDEO NÁJDEŠ NA WEBE TVNOVINY.SK PO KLIKNUTÍ NA TENTO ODKAZ

Už nás neotravujte, do pi*e! Manažér slovenskej hokejovej reprezentácie Švehla mal dosť otravných novinárov a nekonečných otázok
Zdroj: Televízia Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia