Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2017, 21:00
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Luxus ako v Dubaji alebo honosné sídlo na pražskom Žižkove, kde nechýba bazén či biliardový stôl

KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Bývanie podobné tým, aké si užívajú filmové hviezdy či slávni športovci je aktuálne v ponuke známej realitnej kancelárie z Českej republiky.

Metropola našich západných susedov Praha je doslova preplnená zaujímavými bývaniami, po akých väčšina z nás len tajne sníva. Priamych dôkazov sme vám už ukázali neúrekom a dnes v tom budeme pokračovať vďaka sídlu ukrytému v časti zvanej Žižkov. Známa lokalita zažíva v posledných rokoch slušný rozmach, čo môže potenciálnych kupujúcich ešte viac prinútiť premýšľať o kúpe daného sídla.

Penthouse Jeseniova, ako znie názov uvedenej ponuky realitnej kancelárie Svoboda & Williams, disponuje výmerou presných 1197 metrov štvorcových, vrátane záhrady s terasou. Ťažko uveriteľná cifra pre nás bežných ľudí žijúcich prevažne v trojizbových bytoch či dokonca menších. Späť ale k nehnuteľnosti situovanej v hlavnom meste Českej republiky. Štyri priestranné miestnosti, dve kúpeľne, štyri garážové státia a krytý bazén, to všetko sa nachádza v interiéri, aký by sa nestratil ani v dubajských mrakodrapoch. Len ten výhľad je predsa len o čosi krajší v meste ležiacom na rieke Vltava, teda aspoň pre tých ľudí, ktorí uprednostňujú históriu pred modernou. Nezameniteľný výhľad na Pražský hrad, Petřín či Strahovský kláštor predsa neposkytuje každý druhá usadlosť. Čo sa týka obytnej plochy, naprieč celým priestorom jasne dominujú prvotriedne materiály a kombinácia dizajnovej moderny s klasickým talianskym zariadením. Aby sme nezabudli, na svoje si prídu aj milovníci biliardu či posilňovania v súkromnom fitness.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Chápeme, že obdobný štýl bývania nemusí byť po chuti každému, ale neukázať vám ho by bolo doslova hriechom, keďže sa je naozaj čím pýšiť. Viac vám už ale samozrejme napoviac galéria snímkov umiestnená nižšie. Pre viac informácií, vrátane oboznámenia sa s cenou, môžete pokojne kontaktovať makléra vyššie menovanej spoločnosti.

"Interiér charakterizuje spojení moderních, čistých linií a originálních art deco prvků v podobě restaurovaného dobového nábytku, doplňků a lamp. Vstupní motorizované bezpečnostní dveře jsou ovládány přes čtečku otisků prstů, stejně jako bezpečnostní systém či výtah vedoucí z garáží přímo do bytu. Elektronické je také ovládání žaluzií, závěsů, vytápění, centrálního audiosystému či automatické technologie bazénu." - Ako môžete vidieť podľa opisu zo stránky Svoboda & Williams, tak nehnuteľnosť Jeseniova nie je len krásna, ale aj plná moderných vymožeností.

Pokiaľ viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré taktiež stoja za pozornosť širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia