Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2017, 14:08
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Rick Ross predstavuje deviaty štúdiový album, na ktorom obviňuje Birdmana zo znásilňovania

HUDBA RICK ROSS
Uložiť Uložené

Rick Ross naservíroval album Rather You Than Me a ty si ho môžeš vypočuť aj s novým videoklipom.

Po dvoch rokoch sa výrazne schudnutý Rick Ross ohlasuje v poradí už s deviatym štúdiovým albumom, ktorý nesie názov Rather You Than Me. Na albume sa nachádza množstvo zvučných mien, medzi ktorým nechýbajú už legendárni Gucci Mane, Jeezy a Nas, Young Thug, Ty Dolla $ign alebo aktuálne najobľúbenejší interpret, Future. Okrem hitov ako I Think She Like Me alebo She On My Dick, však nájdeš tiež skladbu, ktorá je rozoberaná na internete pre svoju výpoveď. Idols Become Rivals prezentuje totiž Birdmana, zakladateľa labelu Cash Money Records, nie príliš v najlepšom svetle. Rick Ross celkom otvorene hovorí o znásilňovaní chlapcov v tínedžerskom veku, ktorého sa mal Birdman svojho času dopustiť. Ide o rapperov, ktorých ešte v takomto nízkom veku upísal spomenutému labelu. Menovite sú to Lil Wayne, ktorého mal znásilniť vo veku jedenástich rokov a o členov bývalého zoskupenia Hot Boys. Spomína tiež podraz voči DJ Khaledovi, ktorý však verejnosti nie je známy. Keďže je album uvedený zatiaľ iba na americkom trhu, vypočuť si ho môžeš na Spotify alebo Apple Music.

 

PRE ORDER 'RATHER YOU THAN ME' NOW AND RECEIVE 3 NEW BANGERS FROM THE BOSS ' TRAP TRAP TRAP ' , 'I THINK SHE LIKE ME ', ' SHE ON MY DICK '

Príspevok, ktorý zdieľa The Boss Rick Ross,Yung Renzel (@richforever),

Že sa niečo chystá avizoval už deň pred vydaním albumu vyjadrením rešpektu Lil Waynovi na svojom instagrame.

Pred časom uviedol spolu s 2 Chainzom a s Gucci Maneom filmový videoklip Buy Back the Block, avšak skladba sa pre neznámu príčinu na finálny album nedostala. Časom sa možno ukáže na Deluxe Edition, na ktoré si Rick Ross už nejaký čas potrpí. Sledovať môžeš vizuál na Trap Trap Trap s Thuggerom, ktorý vyhodil von spolu s albumom.

Domov
Zdieľať
Diskusia