Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 10:19
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Muži by mali byť za masturbáciu pokutovaní 100 dolármi. Návrh z amerického Texasu im však nechce ublížiť, ale poukázať na ženské problémy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Masturbácia by nemala mužom len tak ľahko prechádzať.

Zástupkyňa ľudu v texaskom zhromaždení Texas House of Representatives predložila návrh zákona, na základe ktorého by mali byť muži pokutovaní za to, že masturbujú. Jessica Farrar svojim kolegom navrhla, aby schválili zákon, podľa ktorého by sa mužská masturbácia mala považovať za prečin voči nenarodenému dieťaťu a muži by mali byť pokutovaní za každú spermiu vyprodukovanú mimo ženského tela, pretože by sme mali zachovávať posvätnosť ľudského života aj takýmto spôsobom. Za masturbáciu by teda muži zaplatili rovných 100 dolárov. Ešte predtým, než začneš nahnevane protestovať, ťa musíme ubezpečiť, že zo strany tejto političky nejde o seriózne myslený krok, ale len o satirický návrh, ktorým chce poukázať na bizarné podmienky spojené so zákonmi týkajúcimi sa potratov v Texase.

Ženy musia pred samotným potratom prečkať 24-hodinovú čakaciu dobu, a tak Jessica rovno navrhla, že ak by muži mali záujem o zákroky ako vazektómiu či kolonoskopiu, museli by si deň počkať rovnako ako ženy. Jessica chcela svojím krokom ukázať širokej verejnosti, a koniec koncov aj celému svetu, aké zbytočne komplikované a prísne sú zákony o potratoch v Texase, kde jeden z nich napríklad hovorí o tom, že žena musí pochovať alebo spopolniť zostatky plodu po potrate. 

Muži by mali byť za masturbáciu pokutovaní 100 dolármi. Návrh z amerického Texasu im však nechce ublížiť, ale poukázať na ženské problémy
Zdroj: youtube
Domov
Zdieľať
Diskusia