Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 10:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Frajer sa na ňu v bozkávacej kamere vykašľal, tak vtisla bozk neznámemu chlapíkovi vedľa seba. Jej priateľ potom nahnevane odišiel

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj keď frajer nechce, v bozkávacej kamere to treba dotiahnuť do konca.

Najmä v Spojených štátoch amerických sa ľudia počas prestávok a páuz na športových podujatiach môžu zabávať napríklad na takzvaných bozkávacích kamerách. V praxi ide o to, že si kamera vyberie náhodný párik v hľadisku, záber naň premietne na veľkoplošnú obrazovku štadióna a celé publikum potom vášnivo povzbudzuje, aby sa dvojica nehanbila a dala si aspoň malú pusu. Nanešťastie, človek niekedy nemá na hlúpu bozkávaciu kameru čas, pretože si užíva atmosféru basketbalového zápasu a namiesto toho, aby dal svojej priateľke bozk, sa radšej venuje pivu. Na zápase basketbalového tímu Atlanta Hawks sa jednej slečne podarilo poriadne naštvať svojho priateľa, keď sa po jeho odmietavej reakcii jednoducho otočila a priamo pred ním pobozkala náhodného cudzieho človeka. Nemusíme asi ani spomínať, že to frajer nezobral veľmi športovo a nahnevane sa zdvihol, lenže keby bol ochotný trochu viac spolupracovať, nič také by sa nebolo stalo. 


Domov
Zdieľať
Diskusia