Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2017, 21:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Policajti chytili chlapíka kradnúceho bicykel. Keď v jeho záhrade objavili ďalších 164 kusov, nemohli veriť vlastným očiam

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kradnutie bicyklov bolo preňho hotovou závislosťou.

Policajti z britského Oxfordu mali pocit, že si svoju prácu plnia naozaj svedomito, keď sa im podarilo priamo na ulici zadržať chlapíka, ktorého pristihli pri krádeži bicykla. Zastavili ho s dvomi bicyklami v rukách a ukázalo sa, že oba boli nahlásené ako ukradnuté, takže v rámci dobrej policajnej práce sadli do auta a vybrali sa s mužom do jeho domu. Po príchode do záhrady však chvíľu váhali, či sa im nesníva, pretože namiesto dvoch ukradnutých bicyklov sa tam povaľovalo ďalších 164 kusov. Notorický 48-ročný zlodej bol okamžite zatknutý a obvinený, pričom naďalej pokračuje vyšetrovanie, ktoré určí, či s chlapíkom ešte niekto spolupracoval, alebo sa mu podarilo nazhromaždiť desiatky bicyklov vlastnými silami. Policajti teraz pracujú na tom, aby preverili každý bicykel a všetky, ktoré identifikujú ako ukradnuté potom vrátia ich pôvodným majiteľom.


Domov
Zdieľať
Diskusia