Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2017, 13:31
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Vody sa nebojí a s vojenskou normou zvládne aj tvrdé podmienky. Samsung Galaxy Xcover 3 len tak nerozbiješ

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Smartfón, ktorý čo-to vydrží.

Dnešné mobilné telefóny majú takmer všetko, čo by sme od tohto populárneho typu elektronického zariadenia mohli požadovať. Sú výkonné, pekné a pozostávajú z prémiových materiálov. Ak sa však ocitneme v nehostinných podmienkach a náhodou si nedáme pozor, smartfón môžeme poškodiť až tak, že ho už nezapneme. Spôsobov je hneď viacero - od utopenia až po extrémne teploty. Samozrejme, platí to len vtedy, ak nevlastníme a ani nepoužívame niektorý z tých odolnejších modelov, ako napríklad Samsung Galaxy Xcover 3.

 

Android smartfón Galaxy Xcover 3 sa totiž pýši ako certifikáciou IP67, tak aj pomerne známou vojenskou normou MIL-STD-810G, ktorá zaručuje, že mu neublížia ako vibrácie či otrasy, tak ani slnečná radiácia. Jeho mohutné vyzerajúce konštrukčné prevedenie by teda malo vydržať takmer čokoľvek, vrátane dočasného ponorenia do hĺbky jeden a pol metra pod hladinou vody alebo pádov na tvrdú zem. Áno, zničiť sa dá všetko, keď človek naozaj chce, no za bežných okolností sa odolnému kúsku z dielne juhokórejského Samsungu len tak nič vážne nestane.

Vody sa nebojí a s vojenskou normou zvládne aj tvrdé podmienky. Samsung Galaxy Xcover 3 len tak nerozbiješ
Zdroj: www.gsmarena.com

 

Technické špecifikácie Samsung Galaxy Xcover 3 pozostávajú zo slabšieho hardvéru, čo však pocítime aj na samotnej cenovke. Za zhruba 180 eur dostanete 4,5-palcový displej v slabšom rozlíšení (480 x 800 pixelov), ktoré ponúka 207 pixelov na jeden palec. Výkon tu má na starosti 4-jadrový procesor s taktom 1,2 GHz, pričom mu asistuje 1,5 GB operačná pamäť RAM. Zadná strana zase ukrýva 5 megapixelový fotoaparát s kapacitami nahrávať HD videá pri 30 snímkoch za sekundu. Akumulátor disponuje 2 200 mAh kapacitou a čo sa týka ukladania dát, tak v tom prípade možno použiť buď 8 GB úložisko alebo vloženú microSD kartu.

 

Galaxy Xcover 3 nájdeš v ponuke e-shopu nikita.sk so zníženou cenou

Vody sa nebojí a s vojenskou normou zvládne aj tvrdé podmienky. Samsung Galaxy Xcover 3 len tak nerozbiješ
Zdroj: sworld.hu

Domov
Zdieľať
Diskusia