Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2017, 9:30
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Orangutan mu pri fotení selfie strelil poriadnu facku. Indonézske dobrodružstvo si Hahn navždy zapamätá

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dal mu najavo svoj názor na selfie fotky?

Niekoľko kamarátov sa ešte v decembri vybralo do ďalekej Indonézie, aby tam spoznali miestnu kultúru, zvyky, ale najmä čarovnú prírodu v mnohých národných parkoch. Na ostrove Borneo sa spoločne s miestami sprievodcami vybrali na výletnú plavbu naprieč miestnou džungľou a všetko prebiehalo priam ideálne až do momentu, keď partia zahliadla orangutana zaveseného na rastlinstve blízko pri rieke.

Napriek tomu, že v národných parkoch je zakázané približovať sa ku divokým zvieratám vo voľnej prírode, tentoraz urobili sprievodcovia výnimku a chlapíkov na lodi dostali až do bezprostrednej blízkosti orangutana. Zviera bolo očividne zvedavé na to, čo preňho turisti majú a ušlo sa mu aj zopár kúskov jedla, avšak nikto z chlapíkov nečakal, že sa mu to po chvíľke prestane páčiť a svoj názor dá najavo jasným činom. Keď sa Hahn naklonil ku orangutanovi, aby si s ním urobil selfie, ten pár sekúnd rozmýšľaľ a potom mu strelil poriadnu facku, aj keď trafil iba nos a nie celú tvár. Hahn zrejme urobil pohyby či gestá, ktoré sa zvieraťu nepozdávali, ale aj tak ide o vtipnú narážku na to, že selfies bolo v dnešnej spoločnosti už viac než dosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia