Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2017, 15:57
Čas čítania 0:00
Martin M.

Strašidelná bábika by sa ešte pochopiť dala, no ako vysvetlíš pohyb stola a ďalších predmetov?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zrejme bolo niekomu na druhom svete smutno.

Všetko má predsa logické vysvetlenie. Nuž, ak si tohto názoru a nechceš o žiadnych nadprirodzených javoch ani len počuť, nasledujúce video ti možno potrápi mozgové závity. Čo z týchto dvoch javov sa ti zdá viac pochopiteľné? Bábika, ktorá v istom momente pohne hlavou, no vzápätí ju o niekoľko chvíľ na to vráti naspäť alebo pohybujúce sa veci vrátane robustného stola?

Video uploadol zrejme otec dievčatka, ktoré sa najskôr podľa kamerového záznamu z domu hrá s bábikou, pričom neďaleko nej sediaca ďalšia bábika nevinne nakloní hlavu nabok (0:30), sledujte pozorne bábiku napravo. Následne si dievčatko kreslí v obývačke, no prudký “prievan” (1:18) rozhodí papiere a vystrašená preto vybehne von. Ako však vysvetliť ťažšie predmety, ktoré z ničoho nič spadnú zo stola či samotný stôl, ktorý sa pohne o niekoľko centimetrov. Žeby susedia rozbíjali luster? Posúď sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia