Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2017, 9:51
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Kľúče od Mercedesu sú v kanáli a zámky sú zmenené. Podvedená Linda povešala po celom meste vtipné odkazy pre svojho Grahama

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Linda sa s podvádzajúcim Grahamom nebabrala.

Britské mesto Warwick sa v posledných dňoch zaplnilo desiatkami plagátov od ohrdnutej a podvedenej priateľky či manželky, ktorá sa rozhodla upozorniť na svojho muža takýmto bizarným spôsobom. Linda zrejme zistila, že jej partner Graham hľadal uspokojenie v posteli inej ženy, a tak dlho neváhala s niekoľkými radikálnymi krokmi. Zavŕšila ich vyrobením zalaminátovaných plagátov, ktoré potom nechala povešať po uliciach v centre Warwicku. Na plagáte bolo napísané, že ak je Grahamova milenka v posteli taká dobrá, má v nej rovno zostať. Svojmu partnerovi potom pripomenula, že kľúče od Mercedesu hodila do kanálu nachádzajúceho sa neďaleko Warwicku, nechala zmeniť aj zámky na ich spoločnom dome a postarala sa aj o to, že všetky jeho kreditné karty boli naplno využité. Na záver mu nezabudla popriať šťastný nový rok, takže ak bol z predchádzajúcich riadkov prekvapený, toto prianie mu určite napravilo náladu. Na internete sa už špekuluje aj o tom, že sa o plagáty postarala miestna reklamná agentúra, ale jej zástupcovia sa vyjadrili, že Linda ich oslovila a skutočne existuje.



Domov
Zdieľať
Diskusia