Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 15:03
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Hrdý otec strávil už 7 rokov transformovaním na nacistického superhrdinu od Marvelu. Kým ho akceptuje vlastný syn, reakcie okolia mu nevadia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vraj sa s ním identifikuje v rámci osobnosti a prístupu k životu.

Henry Rodriguez bol už odmalička obrovským fanúšikom komiksov od spoločnosti Marvel a najviac sa mu zapáčila nezvyčajná postava menom Red Skull. Červená lebka sa objavila vo filme Kapitán Amerika a okrem výrazných čŕt a farby tváre išlo aj o nacistického agenta. Henry teda celé detstvo fičal na tomto zápornom hrdinovi a keď už prišiel do dospelosti a rozmýšľal ako ďalej so životom, napadlo mu, že by sa mohol prostredníctvom niekoľkých náročných operácií zmeniť práve na Red Skulla. Jeho premena sa začala ešte pred 7 rokmi, keď sa spoznal s Emiliom Gonzalezom a obaja chlapíci sa dohodli, že do tohto projektu pôjdu spolu. Emilio mal vedomosti z lekárskej fakulty a Henry zase svojho hrdinu v srdci, takže netrvalo dlho a obaja sa pustili do práce. Henrymu sa vraj vžy páčila osobnosť a pohľad na život svojho červeného hrdinu, ale aby si o ňom ľudia nemysleli nič zlé, v každom prípade odmieta to, že by sa s ním identifikoval aj s nacistickou ideológiou.

Odvážny Henry si prešiel postupnými zmenami, keď mu boli do čela implantované potrebné výbežky a celkovo tento proces trval 130 hodín, ktoré však museli byť oddeľované dlhými časovými intervalmi potrebnými na uzdravovanie. Napriek kritike zo strany verejnosti sa Henry cíti byť šťastný a ako sám hovorí, najdôležitejší je preňho názor jeho vlastného syna. A keďže 3-ročný chlapec údajne nemá s otcom a jeho výzorom žiadny problém, Henry chce svoju transformáciu doviesť až do úplnej dokonalosti.   

Domov
Zdieľať
Diskusia