Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2016, 17:10
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Pôvabná golfistka ťa neokúzli len svojou krásou, ale aj výkonmi na ihrisku. Pri sledovaní golfu sa už viac nudiť nebudeš

ŠPORT GOLF
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mladá Američanka je ideálnou pozvánkou na začatie sledovania pre niektorých možno nudného športu.

Kráľovský šport golf nie je pre každého. Množstvo ľudí si ho predstavuje, ako hru pre smotánku, ktorá na ňom popri hraní, tiež rieši svoj biznis. Určite sa nájdu aj takí, ktorí ho považujú za mimoriadne nudný. Ak už vás golf nebaví z rôznych príčin, predsa len sa možno nájde jeden dôvod, ako to zmeniť. Je ním 23-ročná profesionálna golfová hráčka - Paige Spiranac, mnohými označovaná aj za najkrajšiu golfistku na svete. Stačí sa pozrieť na jej účet na Instagrame a hneď pochopíte prečo. Mladá Američanka nás pravidelne zásobuje skvelými fotografiami, doplnenými aj o videá, zachytávajúce jej golfové umenie. Nemožno sa preto čudovať, že si naň už nahnala cez 800-tisíc sledujúcich.

Rodáčka z Colorada vyrastala v rodine, kde mal šport svoje patričné miesto. Zatiaľ, čo sa otec úspešne venoval americkému futbalu, matka inklinovala k baletu. Krásna Američanka sa však rozhodla ísť v otcových šľapajách a vydala sa na športovú dráhu. Najskôr to síce skúšala ako gymnastka, no neskôr sa jej kroky skrížili s golfom, pri ktorom ostala dodnes a aj jeho zásluhou sa stala populárnou. Mimoriadny úspech na sociálnych sieťach ale nebol vždy príjemný. Na začiatku jej profesionálnej kariéry ju už sledovala početná enkláva ľudí. Podľa jej slov verejnosť vnímala, že priťahuje pozornosť, a preto okamžite čakali lepšie výsledky, než na ktoré reálne mala. Premiéra na "greene" tak vôbec nedopadla podľa predstáv, keď skončila hlboko v poli porazených. Následne na sebe zrejme poriadne popracovala, pretože len prednedávnom už ďalší turnaj ovládla. Aj keď po neúspešnom debute zvažovala, že so sociálnymi sieťami skoncuje, našťastie sa tak nestalo. Bola by to naozaj škoda, pretože ak by to sympatickej Američanke so športom nevyšlo, mohla by zvážiť aspoň kariéru v modelingu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia