Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2016, 17:14
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Režisér Steven Soderbergh sa vracia k filmu. Na pomoc si zavolal Jamesa Bonda, Buckyho a Kylo Rena

FILMY A SERIÁLY DANIEL CRAIG
Uložiť Uložené

Zvučné meno v svetovej kinematografii sa to chystá roztočiť vo veľkom. O čom film bude?

Režisér Steven Soderbergh si doprial pauzu od filmových projektov tým, že si sám zrežíroval obe série skvelého seriálu The Knick. Na konci minulého roku sme s kolegom Oskym preberali možnosti tretej série, no keďže ide kompletne o Soderberghove „dieťa“, pravdepodobne sa ho tak skoro (ak vôbec) nedočkáme. Režisér ocenený najcennejšou zlatou soškou za snímku Traffic sa totiž rozhodol opäť presedlať na filmovú tvorbu po tom, čo sa zaprisahal, že v Hollywoode skončil. Konkrétne sa začala produkcia snímky Lucky Logan, pričom by malo by ísť o lúpežný film odohrávajúci sa počas slávnych pretekov NASCAR.

Bohužiaľ, o snímke sa momentálne nevie okrem hlavného obsadenia vlastne nič. Dokonca aj to, že sa začalo s nakrúcaním, sme sa dozvedeli len z fotografií na Twitteri. Vidieť by sme mali hercov ako Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver, Hilary Swank, Katherine Heigl, Riley Keough či Seth MacFarlane, takže ide skutočne o viac než zaujímavé obsadenie. Práve pri výbere hercov mal režisér úplne voľnú ruku. Len pred malou chvíľou sa tak na povrch dostala informácia, že si spomedzi všetkých mladých hollywoodskych talentov vybral práve Sebastiana Stana čoby Buckyho v snímkach MCU (najčerstvejšie Captain America: Civil War). Ten by mal stvárniť postavu jazdca NASCAR-u, ktorý sa vracia po dlhšom čase na trať. Aby ste ale neboli ochudobnení o nejaké fotografie, pripájame blonďavého Daniela Craiga s tetovaniami. Takto by mal totiž vo filme vyzerať. Čo sa sľubne vyzerajúci projekt hovoríte vy?

Režisér Steven Soderbergh sa vracia k filmu. Na pomoc si zavolal Jamesa Bonda, Buckyho a Kylo Rena
Zdroj: Twitter

Režisér Steven Soderbergh sa vracia k filmu. Na pomoc si zavolal Jamesa Bonda, Buckyho a Kylo Rena
Zdroj: Twitter
Domov
Zdieľať
Diskusia