Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2016, 13:05
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Aplikácia Moments je už dostupná v Európe. Zdieľanie fotiek z Facebooku bude opäť ľahšie

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Skvelá pomôcka pre každého, kto rád fotí so svojím smartfónom.

Keď ju Facebook predstavil pred celým svetom takmer pred rokom, hneď bolo jasné, že aplikáciu Moments s pokročilou technológiou umožňujúcou presné rozpoznávanie tváre čakajú na území Európy veľké problémy, kvôli ktorým sme si ju až doteraz nemohli v našich končinách do smartfónov nainštalovať. Zapríčinili to prísne pravidlá týkajúce sa ochrany súkromia, a preto museli softvéroví inžinieri vymyslieť alternatívu, ktorá im aplikáciu umožní priniesť aj na lukratívny európsky trh. A presne toho sme sa aj dočkali, síce s menšími zmenami, ale stále s dobrou funkcionalitou.

Aplikácia Moments od Facebooku nám poskytne šikovný nástroj na triedenie a zdieľanie fotografií, ktoré sú na najväčšej sociálnej sieti nahraté v našom osobnom profile. Po inštalácii ich všetky roztriedi buď podľa polohy zachytenia alebo napríklad podľa podobných tvári, pričom samotná identifikácia jednotlivých ľudí je už iba na nás. Rozdiel teda spočíva v tom, že americká verzia aplikácie realizuje označovanie priateľov úplne sama.

Odkaz do Google Play Store

Odkaz do Apple App Store

Aplikácia Moments je už dostupná v Európe. Zdieľanie fotiek z Facebooku bude opäť ľahšie
Zdroj: www.theverge.com
Domov
Zdieľať
Diskusia