Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2016, 17:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aké filmy natáčajú hviezdy nového Star Wars: The Force Awakens?

FILMY A SERIÁLY ADAM DRIVER STAR WARS
Uložiť Uložené

V špeciáli zameranom na Star Wars sa pozrieme na pripravované filmy nových a milovaných tvárí Star Wars.

Po dvoch článkoch (tu a tu) o naších milovaných hercoch a herečkách a projektoch, ktoré majú v kalendári naplánované, sa v dnešnom špeciáli pozrieme na nové tváre Star Warsu. Reč je o neznámej Daisy Ridley, maličkej hviezde Attack on the Block - Johnovi Boyegovi, no a o veľkom talente menom Oscar Isaac, ktorý sa snáď vďaka Star Warsu konečne dostane do povedomia širokej verejnosti. Potom tu máme aj Adama Drivera, keďže sa nám jeho herecký výkon páčil, sme zvedaví, čo ponúkne najbližšie. Nám už ostáva len dúfať, že čoskoro sa týmto hercom dostanú na stôl aj iné ponuky.

Daisy Ridley
Dá sa povedať, že jej sláva nestúpla do hlavy a budúce projekty si vyberá naozaj opatrne. Okrem natáčania Epizódy VIII, ktorej sa zúčastnia všetci menovaní v tomto článku, totiž nič oficiálne v kalendári nemá. Malý náznak tu ale predsa len je. Daisy Ridley je totiž zvažovaná do roly Lary Croft v pripravovanom reštarte filmovej série Tomb Raider. The Hollywood Reporter totiž hlási, že chystaný reštart série by mal zrežírovať Nór Roar Uthaug a scenár vraj dostal na starosť neznámy Geneva Robertson-Dworet, ktorý sa bude podieľať aj na Transformers 5

Aké filmy natáčajú hviezdy nového Star Wars: The Force Awakens?

John Boyega 
Okrem Episode VIII si John oficiálne zahrá v pripravovanom sci-fi The Circle. Autorom sci-fi thrilleru je Dave Eggers a jeho príbeh hovorí o tom, že ani vysnívaná práca nemusí byť tým, čím sa na prvý pohľad môže zdať. Emma Watson stvárni mladú Mae Holland, ktorá získa prácu v najsilnejšej internetovej spoločnosti. Jej názov je The Circle a uskutočňuje podozrivé bankové operácie spolu s ďalšími rôznymi transakciami. Okrem Boyegu uvidíme aj spomínanú Emmu Watson, Toma Hanksa, Billa Paxtona či Karen Gillian (Nebula z GotG).

Aké filmy natáčajú hviezdy nového Star Wars: The Force Awakens?


Oscar Isaac
Len nedávno sme si ho mohli vychutnať v skvelom seriáli Show Me a Hero z dielne HBO. Najbižšie si jeho herecký talent užijeme v X-Men: Apocalypse, kde stvárni hlavného záporáka menom Apocalypse. Má ísť o vôbec prvého mutanta, ktorého kedysi v starom Egypte považovali za Boha. Prebudí sa v 80. rokoch minulého storočia a nájde spoločnosť, akú nielenže nepozná, ale akou zároveň pohŕda a chce ju reštruktualizovať. Oscara budeme mať možno problém rospoznať, keďže bude mať po celý čas na sebe kostým a make-up.

Samozrejme, natáča aj Episode VIII, no okrem toho sa nám ukáže ešte v dráme Promise od Terryho Georgea (Napísal napríklad V mene otca, Hartovu vojnu či Shore, ktoré si aj zrežíroval). Promise má zobraziť milostný trojuholník medzi Michaelom, nadaným študentom medicíny, Anou, krásnou dievčinou a Chrisom, novinárom. 

Aké filmy natáčajú hviezdy nového Star Wars: The Force Awakens?

Adam Driver
Kylo Ren bol podľa nás špickový a jeho scény v lese nám priam spôsobovali zimomriavky. Adam Driver, ktorého môžete poznať z mnohých iných počinov, ako napríklad Frances Ha či Lincoln, ukáže svoj talent okrem Episode VIII aj v dráme Silence od Martina Scorseseho. Príbeh sa odohráva v 17. storočí. Dvaja portugalskí jezuiti Rodrigues (Andrew Garfield) a Garupe (Adam Driver) sú vyslaní do Japonska, aby našli ich mentora otca Ferreira (Liam Neeson), ktorý sa údajne zriekol kresťanskej cirkvi. V zemi vychádzajúceho slnka potom musia čeliť náboženskej diskriminácii a prenasledovaniu. Driver si strihne hlavnú rolu aj v dráme Paterson, kde zobrazí vodiča autobusu. 

Aké filmy natáčajú hviezdy nového Star Wars: The Force Awakens?
Domov
Zdieľať
Diskusia