Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2016, 11:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

David Hasselhoff natočí R-kový Baywatch s Dwaynom Johnsonom a sexi babami, vráti sa aj Pamela?

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Chystaný Baywatch začína vyzerať stále lepšie a lepšie.

O natáčaní R-kového Baywatchu s Dwaynom Johnsonom sme vás informovali už mnoho-krát, naposledy pred necelým týždňom, a to rovno formou celého článku, kde nájdete aj prvé fotografie z natáčania. Dnes Dwayne Johnson štýlovo oznámil v spolupráci s Davidom Hasselhoffom, že legendárna postava Baywatchu si svoju rolu zopakuje aj v chystanom celovečeráku po boku The Rocka, Zaca Efrona a sladkých herečiek s úchvatnými krivkami. Šepká sa aj o tom, že si slow-motion cameo strihne aj Pamela Anderson. 

Režíruje Seth Gordon (Horrible Bosses, Identity Thief, Four Christmases) a aj napriek tomu, že sa v súvislosti s filmom spomínalo hneď niekoľko rôznych scenáristov, ten súčasný koncept pochádza práve z pera Damiana Shannona a jeho kolegu Marka Swifta (Friday the 13th, Freddy vs. Jason). Premiéra je predbežne naplánovaná na 19. mája 2017 a okrem vyššie spomínaných protagonistov sa objaví aj Alexandra DaddarioKelly RohrbachPriyanka Chopra či Hannibal Buress.

 

"I WAS BORN READY!" Pleasure to officially welcome the original #BAYWATCH gangsta himself David Hasselhoff to our movie!...

Posted by Dwayne The Rock Johnson on 2. marec 2016
Domov
Zdieľať
Diskusia