Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2015, 16:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool prelieva v novom traileri krv, nadávky, sex a množstvo nevhodného humoru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

R-ko ako vyšité. Ryan Reynolds nemohol uchopiť postavu Deadpoola lepšie, čoho dôkazom je aj nový trailer.

Okolo Deadpoola vskutku nie je veľký humbuk. Snímka sa drží v pozadí, vydala len jeden jediný trailer, a aj ten dorazil ešte v auguste. Po 4 mesiacoch tak konečne dostávame nový náhľad a celkom možno ide o posledný, nanajvýš predposledný trailer. Samozrejme, budú nás čakať viaceré TV spoty a klipy, ale poslednou dobou už pri blockbusteroch premnožené zábery radšej ignorujeme, než aby sme vás nimi každý deň mali zasypávať a znechutiť vám film. V záberoch nižšie je krásne vidieť, prečo si autori vydupali rating R a aké ovocie to prinesie. 

Táto komiksovka jednoducho nemôže dopadnúť zle, a snáď si to naplno uvedomuje aj sám Ryan Reynolds, ktorý bývalého člena špeciálnych jednotiek stvárňuje. Wade Wilson podstúpi podobný zákrok, ako Wolverine. Zanechá na ňom ale škaredé jazvy a spôsobí, že sa mu to v hlavičke trocha popletie. Oblečie na seba masku, kostým a začne sa volať Deadpool. Zaujímavý je tým, že ako jedna z veľmi mála komiksových postáv si uvedomuje svoju komiksovú podstatu a dokonca komunikuje s divákom (o viacerých neviem, ale v komentároch ste dávnejšie tvrdili, že takých postáv viacej je, a ja vám verím). Taký istý koncept nás čaká aj v celovečernej snímke. Tá je režírovaná Timom Millerom, ktorý zažije s Deadpoolom svoj režisérsky debut, no údajne je pre spracovanie tohto projektu ako stvorený, keďže rovnako ako Reynolds, aj on túto postavu miluje a chce jej dopriať zaslúžené a poctivé filmové spracovanie. 

Každý, kto strávil na pľace nejaký čas s Reynoldsom tvrdí, že je to dokonalý Deadpool a do roly sa vžil ako by to nedokázal nik iný. Nedávno sme vám priniesli aj článok so samotnými hercami, scenáristami či režisérom snímky, v ktorom ste sa mohli dozvedieť množstvo zaujímavých informácií. Medzi nimi boli aj rôzne detaily ohľadom postáv, scenára, vtipných situácií na pľaci či prvé dohady o pokračovaní. Ak sa chcete začítať, klikajte sem. 

Deadpool prelieva v novom traileri krv, nadávky, sex a množstvo nevhodného humoru

Už od apríla vieme, že rovnako ako v komiksoch, aj na striebornom plátne nás čaká množstvo krvi, brutálnosti, oplzlostí, nevhodného humoru a všetkého toho násilia, ktoré poznáme z komiksov o tomto bláznivom, avšak, viac-menej, spravodlivom „hrdinovi“. Dočkáme sa totiž ratngu R, a teda mládeži neprístupný celovečerák. Okrem Reynoldsa hrajú aj Morena Baccarin (Spy, The Flash), Ed Skrein (Game of Thrones, Northmen: A Viking Saga, najnovší Kuriér), T.J. Miller (Cloverfield, Big Hero 6), Gina Carano (Furious 6) či Brianna Hildebrand. Deadpool príde do našich kín až 12. februára 2016. Pre viac infa a obrázkov klikajte sem.

Deadpool prelieva v novom traileri krv, nadávky, sex a množstvo nevhodného humoru

Domov
Zdieľať
Diskusia