Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2015, 9:30
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Aj Audi to hrá vianočnou reklamou na city, starého otca zachránil pred samotou pohon quattro

TECH AUDI VIANOCE
Uložiť Uložené

S dojímavými reklamami s vianočnou tématikou sa roztrhlo vrece a nezaostávajú ani spoločnosti z automobilového priemyslu.

Za uplynulé dni sme spoznali hneď dve (prvá, druhá) rôzne reklamy, ktoré nám pripomínajú, že čoskoro tu máme Vianoce, teda čas, kedy by nemal ostať nikto sám, práve naopak. V dobe, keď sa všetci pachtia za hmotnými darčekmi totiž ľudia zabúdajú, že tým najdôležitejším je tráviť tieto chvíle v kruhu rodiny a to vrátane všetkých jej členov. Najnovšie sa k téme osamelých starých otcov počas vianočných sviatkov pripája i nemecká automobilka so štyrmi kruhmi v maske. Dej sa odohráva v dome na odľahlom mieste, kde práve zúri snehová búrka, a tak osamelého starého pána s jeho domácim miláčikom pripravila o elektickú energiu a odrezala od sveta. Našťastie, jeho rodinni príslušníci preferujú vozidlá značky Audi, konkrétne SQ5, Q7 a A8, a tak v čase, keď to ich starý otec kvôli nemilosrdnému počasiu už nečakal, sa na jeho počudovanie vo dverách objavili jeho príbuzní. Samozrejme, ingolstadtská automobilka týmto videom poukazuje na svoj preslávený pohon všetkých kolies, vďaka ktorému sa mohla rodina v týchto dňoch spoločného rodinného pokoja stretnúť a aj napriek nepriaznivým podmienkam tak nenechať starkého osamote. Pohon quattro tak Audi opäť povyšuje nad ostatnými pohonmi tohto druhu, čím ostáva verné svojím osvedčeným marketingovým tradíciám.

Domov
Zdieľať
Diskusia