Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2015, 17:33
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Rihanna sa chystá investovať do legálneho pestovania marihuany. Jej odroda ponesie meno MaRihanna

ZAUJÍMAVOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Len aby jej fanúšikovia nezačali namiesto albumov kupovať iba gramy.

V decembri 2014 sa stala kreatívnou riaditeľkou dámskej divízie značky Puma a tento rok sa jej tak okrem hudby opäť podarilo postúpiť o level vyššie aj na podnikateľskej úrovni. 27-ročná Barbadosanka sa totiž najnovšie chystá preraziť v rozrastajúcom sa odvetví legálneho pestovania marihuany a už budúci rok by sa tak do obchodov mohol dostať aj jej vlastný model menom MaRihanna. Číslo na svojho lokálneho dílera však ešte vymazávať nemusíš, keďže od legalizácie marihuany sme zatiaľ veeeľmi ďaleko a MaRihannu tak kúpiš iba v amerických štátoch ako Aljaška, Oregon, Washington a hlavne v Colorade, ktoré by ju malo dostať už začiatkom budúceho roku. Rihannina láska k zelenej byline určite nie je pre nikoho prekvapením, nakoľko patrí už niekoľko rokov medzi najväčších zástancov legalizácie a týmto krokom by sa tak len pridala k interpretom ako Snoop Dogg (Snoop Dogg OG, Leafs by Snoop), Riff Raff (Jody Highroller), Kurupt (Moonrock), Berner (Girl Scout Cookie) alebo Wiz Khalifa (Khalifa Kush), ktorí už majú vlastnú odrodu dlhšiu dobu. Samotnú informáciu však doposiaľ ešte Riri oficiálne nepotvrdila.

Pred pár rokmi si to na návšteve Amsterdamu užila takto.

Rihanna sa chystá investovať do legálneho pestovania marihuany. Jej odroda ponesie meno MaRihanna

V rámci jej odrody by dokonca malo byť na výber viacero druhov ako napríklad Karibbean Kush, Haitian Haze alebo Jamaican High Grade.

Rihanna sa chystá investovať do legálneho pestovania marihuany. Jej odroda ponesie meno MaRihanna
Domov
Zdieľať
Diskusia