Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2015, 17:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dobrý dinosaur od Pixaru je v druhom trailer emotívne zdrvený, no pripravený čeliť dobrodružstvám

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Good Dinosaur útočí druhým trailerom a zdá sa, že sa Pixaru podarí aj ich ďalší celovečerák.

Po prvom traileri a nejakých spotoch či promo videách vydáva Pixar pre The Good Dinosaur druhý trailer, zameraný viac na charakter Arna, zeleného dinosaura, ktorý sa počas búrky stratí svojmu otcovi, a tak ho čaká nemilé zvítanie so skutočným životom, pričom tomu bude čeliť úplne sám. Alebo nie? Počas náročnej cesty s cieľom vrátiť sa domov narazí na jaskynného chlapca menom Spot. John Lasseter (hlava Pixaru) podotkol, že vo svojej najhrubšej kostre príbehu sa jedná o príbeh chlapca a jeho psa, ibaže v tomto prípade bude Arlo chlapcom so schopnosťou rozprávať a práve Spot bude psom lezúcim po Arlovi. Obsadenie má činiť ešte troch T-Rexov, Pterodaktyla a Velociraptora.

Príbeh hovorí o časovej kontinuite, v ktorej Zem nezasiahol obrovský meteorit, ktorý pred miliónmi rokov vyhubil dinosaurov. Tí tak prežívali až do dnešných dní, no a nejakým zázrakom si evolúcia popri nich dovolila vytvoriť aj ľudí. Animák nám teda ukáže, ako prebieha ich spolunažívanie a ako vyzerá aktuálne poradie rebríčka potravinového reťazca. Celá snímka by mala byť najmä o Arlovi, dinosaurovi, ktorý prekračuje hranice svojho strachu a jeho ľudskom spoločníkovi. Premiéru očakávajte 25. novembra, teda, ak ju naši distribútori znova neposunú. Režíruje Peter Sohn, ktorý sa postaral o tento krásny kraťas. Teraz si už vychutnajte trailer, ktorý je plný skvelých momentov a sľubuje ďalšiu emotívnu jazdu, podobne, ako tomu bolo v Inside Out.

Domov
Zdieľať
Diskusia