Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2015 o 14:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Režisér investoval celý svoj majetok do vystúpenia tanečného dua. Odmenou je postup priamo do Las Vegas!

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pochvala a zlatý bludišťák od Howarda Sterna posiela talentovaný tanečný pár až do tretieho kola!

Talentový televízny formát môžeme sledovať v mnohých krajinách sveta a výnimkou nie je ani Slovensko. Ľudia, ktorí si o sebe myslia, že v svojom odbore vynikajú viac než ostatní konkurenti, sa prihlásia na kasting, kde prebieha veľký filter za sprievodu známych osobností. Tie objektívne posúdia, či je váš talent hodný postupu na základne živého vystúpenia. Pri týchto výberoch sa často nevyhneme ani extrémom na oboch póloch. Príjemným prekvapením je však nepochybne tanečný pár v americkej verzii, ktorá sa teší už svojmu jubilejnému desiatemu ročníku.

Aktuálne prebieha prvé kolo výberu, do ktorého sa s veľkými očakávaniami zapojili aj Jalen a Olga za sprievodu veľkej podpory zo zákulisia v podobe oddaného režiséra. Ten im pomohol pri príprave romantického a zároveň dychvyrážajúceho čísla kombinovaného s náročnou svetelnou projekciou v spojení s vodou, ktoré ho stálo doslova všetko, čo mal. Rozhodol sa predať všetok svoj majetok len pre to, aby našiel dostatok financií na zastrešenie nákladov na vytvorenie kulisy, ktorá bezchybne dotvorila dojem z tanečnej šou. Diváci a aj porota odmenili vystúpenie najvyššou známkou v podobe standing ovations k čomu pridal Howard Stern aj veľký bonus. Rozhodol sa stlačiť zázračné zlaté tlačidlo a pár trio posunúť priamo do tretieho kola v Las Vegas, v ktorom sa môžeme tešiť na ich vystúpenie naživo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia