Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Dominik Vetrák
19. februára 2015, 20:50
Čas čítania 0:00

Kultový Votrelec sa dočká 5. časti! Režírovať bude tvorca Districtu 9

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené

Neil Blomkamp sa postará o 5. časť o kultovom Votrelcovi. O čom bude a ako to poznačí dvojku Prometheusa?

Ak nerátame lacné béčkové crossovery Votrelec vs Predátor, naposledy sa nám slávny agresívny mimozemšťan ukázal pred 18 rokmi vo filme Alien: Ressurection. Mnohí, vrátane mňa, však už tento film neberú vážne. Po Fincherovej trojke, ktorá už tiež nebola tým istým Alienom, na akého sme boli zvyknutí (ale my to Davidovi odpustíme, keďže sa jednalo o jeho režisérsku prvotinu), sa jednoducho svet Aliena skončil. Ridley Scott sa ale ku svojmu dieťatu vrátil a ukázal nám jeho zrod v Prometheovi, ktorý prepadol najmä kvôli zlému scenáru. Pritom sa jednalo asi o najočakávanejšie sci-fi posledných rokov. Síce je už ohlásená dvojka, ktorú bude produkovať Ridley Scott (kto bude režírovať sa ešte nevie) a jej premiéra je naplánovaná na 4. marec 2016 (čakajte ju ale neskôr, štúdio to pravdepodobne nestihne, iba ak by skutočne koplo do vrtule), nás vďaka dnešnej správe Prometheus už veľmi nezaujíma. 

Kultový Votrelec sa dočká 5. časti! Režírovať bude tvorca Districtu 9


Podobnými správami vás denno-denne tešíme na Filmkulte, ale občas vykukne filmová novinka, ktorá si zaslúži priestor aj tu. Neil Blomkamp, ktorý nedávno vypustil na internet sériu jeho artworkov zameraných práve na svet Votrelca, dnes oficiálne potvrdil, že natočí Alien 5, teda piateho Votrelca. Neil má za sebou skvelé sci-fi District 9, menšie sklamanie menom Elysium a už o dva týždne uvidíme v kinách akčné sci-fi Chappie. Je otázne, o čom bude piata časť a kedy ju uvidíme. Nevieme ani to, či sa vráti Sigourney Weaver, ktorú Blomkamp silou mocou chce obsadiť. Publikum ju už nechce, ak sa predsa len objaví, snáď nie v hlavnej úlohe. Čo si od Votrelca 5 sľubujete vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia