Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2014, 21:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Remake westernovky Sedem Statočných s Denzelom Washingtonom a režisérom Training Day

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlhoročne pripravovaný remake The Magnificent Seven (Sedem Statočných) predsa len uzrie svetlo sveta! Prvým potvrdeným hercom sa stáva Denzel Washington, ktorý si spoluprácu s režisérom Antoine Fuqua užije tretíkrát.

Remake westernovky Sedem Statočných s Denzelom Washingtonom a režisérom Training Day

Viem, že mnohých, vrátane mňa, táto správa vôbec nepoteší. The Magnificent Seven (Sedem Statočných) je western westernoviek a v podstate už kultový film, ktorý by mal vidieť každý jeden fanúšik filmov o divokom západe. 7 statočných pištoľníkov sa rozhodlo za nie príliš veľkú sumu ubrániť dedinu od nájazdov banditov a všetci veľmi dobre vieme, ako to skončilo. Dlhšie roky sa ale plánuje remake, nakoľko žijeme v dobe, kedy prísť s originálnym filmom dokáže buď "20"-ročný režisér a scenárista alebo "filmmejkeri" na dôchodku. Remaky, rebooty a neviem čo všetko ešte proste vládnu svetu. Režírovať novú verziu 7 Statočných by mal Antoine Fuqua (Training Day, Ostreľovač, Slzy Slnka, Najlepší z Brooklynu) a ako prvý herec, ktorého meno bolo potvrdené, je Denzel Washington. Nie je to žiadne veľké prekvapenie, keďže sa o tom šuškalo už nejakú dobu. Čo myslíte, vybrali si producenti a štúdio vhodných ľudí? 

Domov
Zdieľať
Diskusia