Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2014, 14:50
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Rick Ross schudol 50kg vďaka (c)RossFitu

ŠPORT RICK ROSS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dosť bolo už nezaplatených účtov v KFC a narážok na ovisnuté cecky šéfa MMG. Možno si niektorí z vás všimli, že okrem albumu Mastermind nebolo v poslednom čase o Rick Rossovi

Dosť bolo už nezaplatených účtov v KFC a narážok na ovisnuté cecky šéfa MMG. Možno si niektorí z vás všimli, že okrem albumu Mastermind nebolo v poslednom čase o Rick Rossovi takmer vôbec počuť a všetko to má svoje dôvody. Rozay bol totiž posledný rok zavretý takmer stále v posilke a rozhodol sa zbaviť sa svojich typických kilogramov. Dôvodom mu okrem vlastných pohnútok asi bol aj fakt, že má za sebou už niekoľko infarktov a odporúčania doktorov tak boli jasné. V spolupráci s jeho bývalým sponzorom, značkou Reebok, tak upravil bežný CrossFit do viac gangsta podoby a vznikol tak nový šport, RossFit. Vhodná kombinácia pohybu a zdravej stravy mu tak pomohla zhodiť už vyše 50kg a Ross stále pokračuje. Nižšie si môžeš pozrieť aj niekoľko fotiek Rossa v na pohľad menších veciach ako bolo zvykom. Či bude mať nový životný štýl vplyv aj na jeho texty je otázne, no rap o posilke a zdravej strave by mohol mať v spojení s jeho témami o drogách a peniazoch zaujímavý výsledok. 

You know, the most I used to do for exercise was stand up to count the money… But now, they give me fruit to eat. I forgot what fruit, you know, tasted like. I eat pears now and sh*t like that.

Rozay však vôbec nie je prvým raperom, ktorý sa oficiálne začal venovať cvičeniu, kedže pred pár mesiacmi chcel trhnúť ničo na dobrej postave aj 50 Cent. 

 

Rick Ross schudol 50kg vďaka (c)RossFitu
Rick Ross schudol 50kg vďaka (c)RossFitu
Rick Ross schudol 50kg vďaka (c)RossFitu
Domov
Zdieľať
Diskusia