Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2014 o 21:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kuriózny pokus o gól hlavou v podaní Chicaga Blackhawks

ŠPORT CHICAGO BLACKHAWKS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ponúkame vám hádam najkurióznejšiu akciu zápasu, kedy sa domácim Hawks nepodarilo pretlačiť puk za brankára Kings ani po nevídanej futbalovej hlavičke.

Aktuálna sezóna NHL sa už pomaly blíži ku koncu, avšak práve v týchto záverečných zápasoch môžeme vidieť ten najkrajší hokej plný emócií a vypätia. Posledné štyri najlepšie tímy sa stretli vo finálových sériach konferencií. Pre väčšinu z nás je zaujímavejšia tá západná, kde sa stretli asi dvaja najlepší seniori Slovenska, ktorí sú zároveň ťahúňmi svojich tímov. Majo Hossa z Chicaga Blackhawks má na konte najviac asistencií, Gáborík zas gólov.

Game #2 z dnešnej noci opäť nedala spať mnohým nadšencom, rovnako, ako aj nám v redakcii. Musíme však uznať, že kvôli kvalitnému hokeju sa vyplatilo. Celý duel bol sprevádzaný krásnymi gólmi a v závere aj neuveriteľným zvratom Kings, ktorí dokázali otočiť z 0:2 na 6:2. My vám ponúkame hádam najkurióznejšiu akciu zápasu, kedy sa domácim Hawks nepodarilo pretlačiť puk za brankára ani po nevídanej futbalovej hlavičke útočníka. Puk z bránkovej čiary vyrazila jedna z hokejok a stav sa nemenil. Ďalší zápas tejto exkluzívnej série je na programe v nedeľu.

Keď to nejde, tak to nejde v podaní Zdenky Pre... Chicaga Blackhawks.

Rozhorčenie pána trénera Joela Quennevillea pri spornom momente.

Kuriózny pokus o gól hlavou v podaní Chicaga Blackhawks

A pravdepodobne najväčší doping Jonathana Quicka bol tento pohľad. Haha.

Kuriózny pokus o gól hlavou v podaní Chicaga Blackhawks

Domov
Zdieľať
Diskusia