Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2013, 19:25
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Chris Brown je vo väzení!

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

U Chrisa Browna sme už dlhšiu dobu mohli aj napriek jeho excesom z minulosti sledovať dosť pokojné správanie, no to už od dnešného rána nie je pravdou

Chris Brown je vo väzení!

U Chrisa Browna sme už dlhšiu dobu mohli aj napriek jeho excesom z minulosti sledovať dosť pokojné správanie, no to už od dnešného rána nie je pravdou. Po bežnom koncerte vo Washingtone sa totiž chceli dostať ku Chrisovi do tour autobusu dve fanúšičky aby sa s ním mohli odfotiť, no jeho ochranka ich zastavila. V tom sa k autobusu dostali dvaja muži, ktorí sa zaplietli do tejto potýčky a údajne sa tiež chceli vopchať ku Chrisovi, no v tom zobral veci do rúk samotný Breezy a uštedril jednému z mužov ranu na nos. Tá sa mu vydarila až natoľko, že museli muža hospitalizovať a teraz je v nemocnici. Chrisa spolu s jeho ochrankárom okamžite odviedla miestna polícia. Teraz sedí v cele predbežného zadržania a na krku má obvinenie z ublíženia na zdraví.

Vravíte si, že je to za jednu ranu na nos nejako veľa? Celá akcia by sa určite skončila lepšie, keby Breezymu stále neplynula jeho podmienka z roku 2009, ktorú dostal za útok na jeho vtedajšiu frajerku, Rihannu.

Chris Brown je vo väzení!
Domov
Zdieľať
Diskusia