Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2013 o 17:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sagan bol dnes na Tour najrýchlejší

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peter Sagan vyhral svoju prvú etapu na 100. ročníku Tour de France.

Sagan bol dnes na Tour najrýchlejší

Len predvčerom sme vám sprostredkovali dianie okolo Peťa Sagana na Tour de France a okrem nesmiernej pochvaly a obdivu sme mu posielali aj prosbu o víťazstvo v etape. Dnes, v 7. etape sa mu to konečne podarilo a po troch 2. miestach a jednému 3. si konečne pripísal aj etapové víťazstvo a upevnil si 1. pozíciu v súťaži o zelený dres. Okrem víťazstva v etape si pripísal ďalšie body aj na šprintérskej prémii a pred 2. Greipelom má náskok 94 bodov! 

V zákulisí sa Peťo vyjadril najmä na adresu svojho tímu, bez ktorého by dnes určite nevyhral. Obhajoval ho zaslúžene, pretože takýto vláčik, aký dnes predviedol Cannondale, sme okrem Omegy na Tour ešte nevideli. Internetoví kritici tak teraz snáď trochu utíchnu. Ďakujeme Peťo, dnes zdá sa je vhodné povedať, že je najrýchlejší špurtér medzi vrchármi, a najrýchlejší vrchár medzi špurtérmi. Avšak je ešte potreba zlepšiť angličtinu :). 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia