Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 27. októbra 2024 o 9:41
Čas čítania 0:37
Vincenc Novák

Kim Kardashianová sa vyjadrila o bratoch Menendezovcoch. Podľa nej môžu byť už čoskoro prepustení.

Kim Kardashianová sa vyjadrila o bratoch Menendezovcoch. Podľa nej môžu byť už čoskoro prepustení.
ZAHRANIČIE
Uložiť Uložené

Podnikateľka a hviezda televíznej reality šou dlhodobo podporuje úsilie bratov Menendezovcov o obnovenie súdneho procesu.

Lyle a Erik Menendezovci zastrelili svojich rodičov v roku 1989 a od roku 1990 žijú vo väzení. Záujem o ich prípad sa tento rok celosvetovo zvýšil vďaka seriálu Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story spoločnosti Netflix a následnému dokumentárnemu filmu The Menendez Brothers. Obaja súrodenci sa snažia o obnovenie procesu a tvrdia, že konali v sebaobrane, pretože ich otec ich dlhodobo sexuálne zneužíval.

Vo štvrtok okresný prokurátor Los Angeles George Garcón oznámil, že podá na súd návrh na nový proces. Na jeho krok zareagovala aj Kim Kardashian, ktorá vo svojom vyhlásení neskrývala nadšenie.

Bratia Menendezovci dostali druhú šancu na život a zajtra sa konečne prebudia a budú mať nárok na vypočutie o podmienečnom prepustení. Na slobodu by mohli byť prepustení už o šesť mesiacov, povedala a dodala: Chápanie zneužívania detí sa v spoločnosti vyvíja a sociálne médiá nám umožňujú spochybniť existujúci systém. Tento prípad poukazuje na dôležitosť spochybňovania rozhodnutí a hľadania pravdy, aj keď o vine niet pochýb.

Domov
Zdieľať
Diskusia