Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 22. októbra 2024 o 19:06
Čas čítania 0:36
Hana Divišová

Medvedík Paddington dostal vlastný pas. Britské ministerstvo vydalo obľúbenej postavičke oficiálny doklad

FILMY A SERIÁLY VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Jeden z najobľúbenejších utečencov v Spojenom Kráľovstve dostal britský cestovný pas.

Rob Silva, ktorý sa podieľal na najnovšom filme Paddingtona, prezradil, že ministerstvo vnútra v Británii vydalo obľúbenej postavičke cestovný doklad. Pôvodne tvorcovia filmu požiadali o vystavenie repliky, úrad však skutočne vydal obľúbenému macíkovi britský pas.

Rob Silva v rozhovore pre Radio Times povedal: „Človek by si nemyslel, že ministerstvo vnútra má zmysel pre humor, ale v rámci úradných pozorovaní ho skutočne uviedli ako medveďa.“ Paddington má tak v pase pre úplnosť informácií oficiálnu poznámku, že ide o živočícha a nie ľudskú bytosť.

Paddington dostal svoj pas po 66 rokoch od toho, ako sa prvýkrát objavil v Londýne. Ministerstvo vnútra však pre BBC uviedlo, že ide o vzorový dokument a v skutočnosti ho aj tak nemožno použiť.

Už túto zimu sa môžu fanúšikovia Paddingtona tešiť na tretiu časť jeho filmu. Príbehom sa medvedík prenesie späť do Peru, odkiaľ pochádza. Záhada, ktorá ho tam čaká, ho však vrhne na nečakanú cestu plnú dobrodružstiev.

Domov
Zdieľať
Diskusia