Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 17. októbra 2024 o 14:31
Čas čítania 0:55
Radoslava Juračková

Rihannin textár odhalil tajomstvo songu S.O.S. Zakomponoval doň niečo, čo si nikto nevšimol

HUDBA HUDBA POP RIHANNA
Uložiť Uložené

Jedna časť piesne je zložená z názvov hitov z 80. rokov.

Rihanna má mnohé notoricky známe hity, ktoré pozná celý svet. Aj napriek tomu, že ich mnohí vedia naspamäť, roky si nevšimli slovnú hračku skrytú v hite SOS. Upozornil na ňu autor textu Evan „Kidd” Bogart v podcaste Behind the Wall.

Bogart na texte nepracoval sám. Pomáhali mu Edward Cobb a Jonathan Rotem. V podcaste odhalil, v čom spočíva čaro hitu, ktoré si doposiaľ nikto nevšimol. „Keď som to písal, nemal som potuchy, čo robím. Celý druhý verš songu sú názvy pesničiek z 80. rokov. Sú zoradené ako vety, myslel som si, že to bude veľmi dôvtipné,“ povedal autor v podcaste.

@danielswall Replying to @N A N Z Why Rihanna’s First #1 Song Has a Secret In our conversation with Evan ‘Kidd’ Bogart, he reveals the surprising secret behind one of the biggest songs he wrote for Rihanna years ago—a detail no one ever noticed. Here’s a clip from our full conversation @kiddbogart @Rihanna #singer #songwriter #rihanna #sos #hitsong #80smusic #songwriting #demo #viralsong #popmusic #musicproducer #singing #secret #trendingsong #2000s #lyrics ♬ original sound - Daniel Wall

V pesničke odzneli referencie na najväčšie hity z tej doby. Jedná sa o „Take on Me, I Just Died in Your Arms Tonight, I Melt With You, Head Over Heels, You Keep Me Hangin' On a The Way You Make Me Feel.“ Všetky pesničky sú hity svojej doby a spievajú ich umelci ako Michael Jackson, A-ha či Kim Wilde.

Domov
Zdieľať
Diskusia