Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Eurovea.
dnes 15. októbra 2024 o 16:00
Čas čítania 0:44
Sponzorovaný obsah

Eurovea ťa pozýva na 7. ročník módnej šou Fashion Forward. Známe značky tu predvedú svoje najnovšie kolekcie

MÓDA EUROVEA
Uložiť Uložené

Vstupenka na šou ťa vyjde 25 EUR.

Ak si milovník módy, od stredy 16. do piatku 18. októbra 2024 zažiješ v nákupnom centre Eurovea atmosféru ako na svetových „fashion weeks“. Eurovea organizuje už 7. ročník módnej udalosti Fashion Forward. V špeciálnom Fashion stane sa môžeš tešiť na najnovšie kolekcie prestížnych svetových značiek a talentovaných slovenských návrhárov.

V rámci trojdňového maratónu prehliadok uvidíš aktuálne kolekcie značiek ako Luisa Spagnoli, Twinset, Hugo, Boss, Gerry Weber, Wellensteyn, Desigual, Intimissimi, GAP, Cube, 4F, Primark a Sugarbird. Predstavia sa aj modely od módnej dizajnérky Jaroslavy Wurll Kocanovej, kolekcia MUSA Atelier a udržateľný koncept značky REZKE. K dokonalosti modelov prispieva aj značka CCC, ktorá obúva všetky modelky na móle. 

O vlasy a make-up sa ti počas všetkých troch módnych dní postará exkluzívny salón krásy DNA, ktorý je v Eurovea s dizajnovým konceptom DNA Beauty vyhľadávaným miestom skvelých odborníkov a sofistikovaného prístupu ku kráse.

Módnu šou oživí tanečný program v podobe choreografie od Lacka Cmoreja, kde budú tanečnice predvádzať klasický catwalk vyšperkovaný rôznymi kreáciami. Vstupenky na jednotlivé dni prehliadok kúpiš tu za 25 EUR. Nezmeškaj túto príležitosť zažiť módu svetového formátu priamo v srdci Bratislavy.

Lístok na eurovea fashion forward
Domov
Zdieľať
Diskusia