Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 10. októbra 2024 o 19:33
Čas čítania 0:36
Radoslava Juračková

O kariére Pharrella Williamsa vytvorili neobyčajný film. Postavy sú z Lega, uvidíš v ňom aj Kendrick Lamara či Jay-Z-ho

OSOBNOSTI KENDRICK LAMAR LEGO SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Film sa zatiaľ bude premietať len v amerických kinách. Pozri si však jeho prepracovaný trailer.

Do amerických kín prichádza jedinečná snímka o ceste za slávou speváka Pharrella Williamsa. Film nie je však spracovaný ako klasický dokument. Je animovaný a vytvorený podľa legendárnej stavebnice LEGO. Umelec tam má vlastnú postavičku a okrem neho sa vo filme objaví Snoop Dogg, Kendrick Lamar či Gwen Stefani.

Film sa volá „Piece by Piece,“ čo môžeme preložiť ako Kúsok po kúsku. Názov jednak reflektuje na skladanie lega, ale predovšetkým odkazuje na dej. Snímka totiž mapuje Williamsovu kariéru od jeho začiatkov až po svetové úspechy.

Počas svojej cesty za slávou sa Williams obklopoval mnohými známymi a uznávanými osobnosťami. Ich jedinečné Lego charaktery sú vyobrazené aj vo filme. Okrem vyššie spomenutých tam nebude chýbať ani Justin Timberlake, Timbaland či Jay Z, okolo ktorého je v posledných dňoch rušno. Mnohí ho totiž spájajú s kauzou Diddy.

Odporúčané
Jay-Z kvôli Diddyho kauze stratil milióny followerov. Dnes ich má približne toľko ako Gogo Jay-Z kvôli Diddyho kauze stratil milióny followerov. Dnes ich má približne toľko ako Gogo 9. októbra 2024 o 18:06

Film bude mať premiéru v amerických kinách už tento piatok. To či príde aj do Európy zatiaľ nie je známe.

Späť
Zdieľať
Diskusia