Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 7. októbra 2024 o 18:44
Čas čítania 0:40
Nina Miščíová

Začína „Brat“ jeseň: Charli XCX vydáva album plný nadupaných mien. Tešiť sa môžeš na Yung Leana či Arianu Grande

HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Nový album si môžu fanúšikovia vypočuť už tento piatok.

Anglická speváčka Charli XCX zverejnila tracklist k jej novému cameo albumu, ktorý si môžeš vypočuť už 11. októbra. Novinka sa nesie v štýle jej mega úspešného albumu Brat a bude obsahovať remixy jeho piesní. Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo známych mien ako napríklad Addison Rae, The 1975, Bon Iver, Ariana Grande, Julian Casablanca z The Strokes či Yung Lean.

Novinka bola teasovaná na billboardoch po celom svete s charakteristickým „Brat“ písmom a limetkovo zelenou paletou farieb s menami hosťujúcich interpretov napísanými odzadu. Zábery nového tracklistu sa na internete objavili už pred pár dňami po tom, ako speváčka koncertovala na spoločnom turné Sweat v Orlande s Troyeom Sivanom.

„Toto je tracklist so všetkými menami. Potrebujem, aby ho niekto odfotil a dal na internet, dobre?,“ povedala počas koncertu a zoznam hodila do javiska. Netrvalo dlho a na internete sa zoznam mien objavil v plnom znení. Oficiálne ho však uverejnila až dnes na svojom Instagrame.

Umelkyňu Charli XCX pozná množstvo fanúšikov vďaka jej hitu „Brat Summer,“ ktorý sa stal toto leto virálnym.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charli (@charli_xcx)

Domov
Zdieľať
Diskusia