Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 23. septembra 2024 o 9:42
Čas čítania 0:47
Radoslava Juračková

Boxerka Imane Khalif sa objavila na fashion weeku po boku Kendall Jenner. Jej elegantný look fanúšikovia chvália

MÓDA FASHION WEEK OLYMPIJSKÉ HRY TALIANSKO
Uložiť Uložené

Do hľadiska sa posadila popri popredných celebritách.

Boxerka Imane Khalif, ktorá na olympiáde v disciplíne vyhrala zlato, rozžiarila milánsky fashion week. Prišla na prehliadku značky Bottega Veneta a sedela v prvom rade. Na módnej šou mala oblečené kúsky od značky a fanúšikov potešilo, že brand rešpektoval jej osobitý štýl.

Bottega Veneta predstavovala jarnú kolekciu 2025 od dizajnéra Matthewa Blazeyho. Ako píše askume.com, športovkyňa mala na sebe kúsky z minuloročnej kolekcie. Obliekla si kožený outfit v horčicovo-žltej a čiernej kombinácii. Doplnila ho nenápadnými zlatými náušnicami, ktoré vynikli vďaka jej účesu.

Fanúšikovia značku za outfit pochválili

Na prehliadke sa objavila popri známych tvárach ako je Kendall Jenner či Jacob Elordi z Euphorie. Jej look fanúšikovia ocenili, pretože ju po prvý raz videli na verejnosti v formálnejšom oblečení. Zároveň však v komentároch značku pochválili za to, že rešpektoval jej osobnosť a outfitom podčiarkli jej vkus. 

Účasť Imane Khalif na olympiáde vyvolala vlnu kontroverzie. Ľudia sa totiž mylne domnievali, že sa jedná o transrodovú športovkyňu. Narodila sa však ako žena, no trpí zvýšeným počtom mužských hormónov. 

@ideservecouture Gold medal for the celebrity of the season goes to Imane Khelif at the Bottega Veneta show! 🙌🏼 Video by @voguemagazine and @dazed #imanekhelif #bottegaveneta #fashion #mfw ♬ Blinding Lights - Instrumental - The Weeknd

Domov
Zdieľať
Diskusia