Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. septembra 2024 o 10:34
Čas čítania 0:40
Karolína Uličná

VIDEO: Shaq si kúpil unikátny Cybertruck. Na nové vozidlo hviezdy NBA reagoval aj samotný Elon Musk

TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY ELON MUSK SHAQUILLE O'NEAL TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Shaquille O'Neal si kúpil custom vozidlo, takzvaný Cyberbeast.

Športový analytik a bývalý americký basketbalový hráč Shaquille O'Neal si zaobstaral nový Cybertruck od Tesly. Shaq je známy tým, že má rád luxusné a nezvyčajné vozidlá. Ikona NBA si preto kúpila custom vozidlo, prvé svojho druhu, píše Sportbible.

Ide o takzvaný „Cyberbeast“ čiernej farby so zadnými lemami blatníkov z uhlíkových vlákien. Model Beast prichádza s celým radom funkcií, ako je široká súprava karosérie, konštrukcia z uhlíkových vlákien, 26-palcové ráfiky a tri elektromotory, ktoré spolu poskytujú 834 koní. Shaq už mal Cybertruck v Las Vegas, jeden mu však nestačil a chcel ďalší doma v Atlante.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Effortless Motors (@effortless_motors)

Verzia, ktorú po novom vlastní, má hodnotu okolo 101 985 dolárov (viac ako 92-tisíc eur) . Autentickú reakciu na nové auto zverejnil aj na svoj Instagram. „Mám najčistejší Cybertruck v krajine,“ zneli jeho prvé slová.

Dokonca aj generálny riaditeľ spoločnosti Tesla Elon Musk si všimol Shaqov nový Cyberbeast. Musk zdieľal O'Nealov príspevok na X, pričom pochválil voľbu bývalej basketbalovej hviezdy jednoduchým popisom: „Pekné.“

Domov
Zdieľať
Diskusia