Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Xiaomi.
21. augusta 2024 o 15:30
Čas čítania 2:07
Sponzorovaný obsah

Využi Xiaomi akciu Back to school a kúp smartfóny či tablety za TOP ceny. K týmto modelom získaš tiež hodinky a klávesnicu zadarmo

Využi Xiaomi akciu Back to school a kúp smartfóny či tablety za TOP ceny. K týmto modelom získaš tiež hodinky a klávesnicu zadarmo
Zdroj: Xiaomi
TECH MOBILY XIAOMI
Uložiť Uložené

Akcia trvá do konca septembra.

Koniec prázdnin nepatrí k najobľúbenejším obdobiam, no začiatok školy si môžeš spríjemniť nákupom novej elektroniky, ktorá ti okrem zábavy ponúkne aj veľa výkonu a pamäte na všetky školské zadania a projekty. Spoločnosť Xiaomi si v rámci akcie Späť do školy pripravila pre teba výber výkonných a štýlových smartfónov a tabletov za super ceny a s darčekmi, ktoré nakopnú tvoju produktivitu. Ponuka platí do 29. septembra 2024 alebo do vypredania zásob.

Redmi Note 13 Pro – skvelý výkon za skvelú cenu

Ak hľadáš za svoje zarobené eurá čo najviac muziky, smartfón Redmi Note 13 Pro patrí k jedným z najlepších smartfónov na trhu v rámci pomeru ceny a výkonu. Redmi Note 13 Pro disponuje špičkovým 200 MP snímačom s funkciou stabilizácie obrazu OIS a 4-násobným bezstratovým zoomom, takže ti už neunikne žiadny detail.

6,67-palcový AMOLED displej poteší svojou vysokou 120 Hz obnovovacou frekvenciou a širokým farebným gamutom s technológiou Dolby Atmos. O bleskové reakcie sa ti postará 8-jadrový procesor MediaTek. Výkonná 5000 mAh batéria ti zas bez problémov zvládne aj celý deň plný úloh či mimoškolských aktivít.

Smartfón Redmi Note 13 Pro s 8 GB pamäte RAM a 256 GB úložiskom môžeš získať na mi-store.sk za 249 €.
xiaomi
Zdroj: xiaomi
Redmi Note 13 Pro

Redmi Note 13 Pro+ 5G – super kombo so smart náramkom

Ak ti nevadí trochu si priplatiť, tak ku vylepšenému smartfónu Redmi Note 13 Pro+ 5G získaš aj smart náramok Xiaomi Smart Band 8 Pro, ktorý sa môže pochváliť prémiovým AMOLED displejom, štýlovým dizajnom a množstvom funkcií či widgetov.

Redmi Note 13 Pro+ 5G už aj tak silnú výbavu série Note 13 ešte vylepšuje v každom smere. Štýlovému a zaoblenému dizajnu displeja sekunduje fotoaparát, ktorý k optickej stabilizácii pridáva aj elektronickú stabilizáciu EIS. 120 Hz AMOLED displej má navyše podporu HDR a 1,5K rozlíšenie.

Procesor je tentokrát z najvyššej rady MediaTek Dimensity a o odolnosť sa stará ochranné sklo Gorilla Glass Victus. Čerešničkou je podpora 120 W nabíjania telefónu, s ktorým doplníš 100 % batérie za neuveriteľných 19 minút. Tento smartfón je dostupný spolu s náramkom Xiaomi Smart Band 8 Pro v 3 farbách – Midnight Black, Moonlight White a Aurora Purple.

Smartfón Redmi Note 13 Pro+ 5G s 8 GB pamäte RAM a 256 GB úložiskom môžeš získať s náramkom Xiaomi Smart Band 8 Pro zadarmo na mi-store.sk za 439 €.
xiaomi
Zdroj: xiaomi
Redmi Note 13 Pro+ 5G

Redmi Pad Pro – mobilný hltač obľúbeného obsahu

Smartfón je príliš malý, ale notebook už je priveľa? Riešením je tablet, ktorý ti prinesie skvelý kompromis medzi veľkosťou a úžitkovou hodnotou, či už chceš sledovať množstvo obsahu vo vyššej kvalite, alebo potrebuješ vyriešiť jednoduchšie zadania.

Tablet Redmi Pad Pro teraz môžeš získať za skvelú cenu s klávesnicou zadarmo. Redmi Pad Pro je prémiový tablet s priaznivou cenou a prináša ti plnohodnotnú multimediálnu výbavu. 12,1-palcový displej s rozlíšením WQHD+ má klasický pomer strán 16:10, ktorý poteší každého filmového a seriálového fanúšika.

Na vyšperkovanie obrazu ešte prináša vysokú svietivosť 600 nitov a natívnu podporu Dolby Vision® so šesticou stereo reproduktorov. Ak potrebuješ so spolužiakmi skonzultovať domácu úlohu, vďaka 8 MP prednej kamere to bude hračka.

Tablet Redmi Pad Pro so 6 GB pamäte RAM a 128 GB úložiskom môžeš získať aj s klávesnicou zadarmo na mi-store.sk za 279 €.
xiaomi
Zdroj: xiaomi
Redmi Pad Pro
Späť
Zdieľať
Diskusia