Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti BAT.
14. augusta 2024 o 17:00
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Svetelné kruhy glo na festivale Grape prilákali aj známe tváre. Pozri si outfity Separa či Barbory Bakošovej

MÓDA FESTIVAL GRAPE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Festival Grape má za sebou skvelý 13. ročník. Každý, kto vymenil na víkend hory alebo letné pláže za trenčianske letisko, neoľutoval. Festival dal návštevníkom všetko, v čo dúfali a ešte niečo navyše.

Dobrá hudba z celého sveta na všetkých pódiách, originálne umelecké inštalácie, ako napríklad svetelné kruhy glo, počasie, ktoré s výnimkou štvrtkovej búrky poskytovalo vzorné letné aranžmány.

Lenivý letný víkend sa na letisku premenil na duniacu, blikajúcu, chillujúcu a samozrejme trochu strašidelnú párty. Temný vibe dal festivalu tentoraz dresscode téma BUBUBU, teda outfity v štýle „Čím horšie, tým lepšie.“ A to doslova.

Nielen v outfitoch, ale aj v líčení a ďalších doplnkoch, vďaka ktorým bolo pod mesiacom na letisku na čo pozerať – čarodejnice, temné ale aj bláznivé kreatúry si užívali festivalový život nielen pri samotných pódiách, ale aj v ďalších zónach, kde si mohli zašportovať, zrelaxovať na balíkoch slamy, nakúpiť v Urban markete alebo jednoducho stretnúť priateľov a hodiť spoločnú reč alebo selfie.

Jedným z miest, kde to presne takto žilo, bola aj glo zóna s monumentálnymi a magickými 5-metrovými svetelnými kruhmi, ktoré fungovali nielen ako neprehliadnuteľný meeting point, ale aj originálny artefakt na skvelé selfie. 14-metrová vyhliadková veža zas ponúkala výhľad na celý festivalový areál.

Neodolali tomu ani mnohí návštevníci glo stage, medzi ktorými boli napríklad speváčka Lina Mayer, modelka a moderátorka Barbora Bakošová či Marko Mazág. Nechýbal ani raper Separ, atmosféru spolu so špičkovými drum´n bass DJs vytváral aj hyper Osťo.

Medzi hosťami sa objavil aj huslista Filip Jančík, ktorý pripravuje veľké česko-slovenské vianočné turné a ďalší zaujímaví hostia – originálny mix hudobníkov, influencerov a ľudí, pre ktorých je Grape v kombinácii s glo garanciou zážitkov.

Barbora BakošováLina MayerSepa, Osťo, Barbora BakošováFilip Jančík
Zobraziť galériu
(6)
Anketa:
Aké máš spomienky na Grape?
Bolo to super. 
Dalo by sa to vylepšiť.
Nebol/-a som tam, mám FOMO.
Bolo to super. 
86 %
Dalo by sa to vylepšiť.
10 %
Nebol/-a som tam, mám FOMO.
4 %
Domov
Zdieľať
Diskusia