Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti UNION.
18. júla 2024 o 14:30
Čas čítania 1:00
Sponzorovaný obsah

Union prichádza s novým benefitom – poistenci môžu využívať zľavy na produkty, ktoré podporia ich zdravý životný štýl

Union prichádza s novým benefitom – poistenci môžu využívať zľavy na produkty, ktoré podporia ich zdravý životný štýl
Zdroj: AdobeStock
ZAUJÍMAVOSTI LIEKY POISTENIE POISŤOVŇA
Uložiť Uložené

V ponuke je celkovo 19 produktov z liekov a výživových doplnkov.

Ak ste nedávno riešili chrípku, prechladnutie alebo vás potrápil seknutý chrbát či boľavé koleno, pravdepodobne veľmi dobre viete, koľko v lekárni stoja voľnopredajné lieky. Za tabletky proti bolesti, vitamíny a výživové doplnky platíme aj desiatky eur. Aj menšie zdravotné problémy tak dokážu významne zaťažiť rodinný rozpočet – o výpadku príjmu v dôsledku práceneschopnosti nehovoriac.

Zdravotná poisťovňa Union sa preto rozhodla pomôcť svojim poistencom. Po benefite uhrádzania liekov na predpis pre všetky deti do veku 18 rokov neobmedzene prináša Union pre všetkých poistencov aj zľavy na sortiment voľnopredajných liekov.

„Pre našich klientov sme pripravili špeciálny portál s príznačným názvom menimezivotyklepsiemu.sk. Tam nájdete zoznam všetkých vybraných výrobkov, na ktoré získate špeciálne zľavy. V ponuke sú užitočné produkty na prevenciu, zubnú starostlivosť, osobnú hygienu, produkty pre najmenších aj voľnopredajné lieky. Výber je naozaj obrovský a zľavy ešte vyššie,“ prezradil riaditeľ sekcie zdravotného poistenia Unionu Jozef Koma.

Union
Zdroj: Union

V ponuke nájdete celkovo 19 produktov zo sortimentu voľnopredajných liekov a výživových doplnkov, viac než 100 produktov osobnej starostlivosti a viac než 100 výrobkov pre deti a bábätká. „Union myslí aj na zubnú prevenciu, a preto prináša 50 % zľavu na výrobky z tejto kategórie,“ doplnila hovorkyňa Beáta Dupaľová Ksenzsighová.

Odporúčané
Obyvatelia zhoreného paneláku v Petržalke mali podpoistený majetok – čo robiť, aby ste na staré poistené zmluvy nedoplatili aj vy? Obyvatelia zhoreného paneláku v Petržalke mali podpoistený majetok – čo robiť, aby ste na staré poistené zmluvy nedoplatili aj vy? 20. augusta 2024 o 16:00

Ako teda získať zľavy? V prvom rade je potrebné byť poistencom zdravotnej poisťovne Union. Benefit sa vzťahuje na všetkých členov rodiny bez rozdielu – to znamená, že zľavu si môže uplatniť ako dospelý, tak i dieťa. Zľavy na vybrané produkty budú môcť poistenci Union zdravotnej poisťovne uplatniť cez e-shopy benulekaren.sk a vasalekaren.sk. Zľavový kód poistenci získajú tu. Novinka platí od júla 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia