Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2024 o 12:24
Čas čítania 0:55
Radka Klučárová

Polícia chytila zlodejov, ktorí vykradli dom Rytmusa a Jasminy. Škodu vyčíslili na takmer 90-tisíc eur

ZAUJÍMAVOSTI JASMINA ALAGIČ KRÁDEŽ POLÍCIA SR RYTMUS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Po dlhých mesiacoch polícia vie, kto kradol u Vrbovských.

Polícia SR na Facebooku infomovala o tom, že dolapili zlodejov, ktorí vykradli dom rapera Patrika Rytmusa Vrbovského a jeho manželky Jasminy Alagič v Malinove. 

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave po niekoľkomesačnom intenzívnom vyšetrovaní vzniesol obvinenie voči dvom cudzím štátnym príslušníkom v súvislosti s krádežou vlámaním do jedného z rodinných domov v obci Malinovo,“ napísali policajti.

Koncom minulého roka, 30. decembra 2023, rodina prišla o majetok v hodnote takmer 90-tisíc eur. Zlodeji im ukradli „väčšie množstvo šperkov, retiazok, náramkov, luxusných hodiniek, ale aj luxusný cestovný kufor. Týmto konaním spôsobil škodu v celkovej hodnote 88 050 eur,“ konkretizovali muži zákona.

jasmina alagič,rytmus
Zdroj: Instagram/Jasmina Alagič

Za krádež sú zodpovední štátni príslušníci Gruzínska 53-ročný Akakim P. a 46-ročný Niko P. Vyšetrovateľ Policajného zboru už voči nim vzniesol obvinenia zo zločinu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovania domovej slobody spáchaného formou spolupáchateľstva.

Mali to premyslené

Vyšetrovatelia zistili, že zlodeji mali krádež dokonale premyslenú. „Podľa zabezpečenej dôkaznej situácie mal obvinený Niko nainštalovať neznámy predmet do kríkového porastu nachádzajúceho sa v blízkosti predmetného domu, pričom následne obvinený Akaki prekonal dňa 30. 12. 2023 oplotenie rodinného domu a vošiel do jeho vnútorných priestorov.“

Odporúčané
Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu 8. októbra 2024 o 16:00

Jeden z obvinených sa nachádza vo väzbe, po ďalšom polícia pátra. „Obvinený Niko sa v súčasnosti nachádza vo výkone väzby za iný skutok, na obvineného Akakiho bolo vyhlásené pátranie z dôvodu Európskeho zatýkacieho rozkazu vydané zo strany Mestského súdu v Bratislave I,“ uzavreli policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia