Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2024 o 15:28
Čas čítania 0:42
Barbora Fábryová

Balaton Sound vraj končí, píšu zahraničné médiá. Festival reaguje, že zatiaľ nie je rozhodnuté

ZAUJÍMAVOSTI FESTIVALY SZIGET
Uložiť Uložené

Balaton Sound 2024 bol možno posledný.

Zmluva medzi mestom Zamárdi pri Balatone v Maďarsku, kde sa každoročne organizuje festival Balaton Sound, a spoločnosťou Sziget Zrt. v roku 2024 vypršala, informuje maďarský portál telex.

Organizátori vraj stále nezačali vybavovať ani budúcoročných interpretov. Portál Sonline uvádza, že na poslednom mestskom zastupiteľstve údajne zaznelo, že ide o posledný ročník Balaton Sound. 

„Skončila sa nám zmluva s organizátormi. Balaton Sound mali možnosť usporiadať do roku 2024, takže v tomto zmysle to bol posledný festival, ktorý tu mohli zorganizovať,“ objasnil starosta Gyula Csákovics. Organizátori Balaton Sound však uvádzajú, že vo veci ešte nie je rozhodnuté.

Stanovisko Balaton Sound: „Pokiaľ ide o novinky týkajúce sa budúcnosti Balaton Sound, stále môžeme potvrdiť to, čo sme povedali predtým: v tejto veci zatiaľ nie je rozhodnuté. Je síce pravda, že ešte nemáme dohodu s obcou Zamárdi, ale dôvodom je, že pre komunálne voľby na to nebola príležitosť, potom bude možné zmysluplne rokovať s obcou Zamárdi. Nové predstavenstvo bude ustanovené v októbri. Preto sa sústreďujeme na čoskoro začínajúci festival Sziget, potom zhodnotíme festivalovú sezónu a následne odpovieme na otázky o budúcnosti,“ povedali pre forbes.hu organizátori festivalu.
balaton sound, festival, hudba
Zdroj: Balaton Sound
Domov
Zdieľať
Diskusia