Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2024 o 11:39
Čas čítania 0:48
Radoslava Juračková

Zvrat v prípade Andrewa Tatea. Súd rozhodol v jeho prospech a môže opustiť Rumunsko, ťahanice však budú pokračovať

OSOBNOSTI ANDREW TATE SÚDY VÄZENIE
Uložiť Uložené

S rozsudkom sa podelil vo videu na sociálnej sieti, v ktorom predstavil svoje plány na nadchádzajúce obdobie.

Kontroverzný influencer dostal od rumunského súdu zelenú. Tate čelí obvineniam z obchodovania s ľuďmi, zo znásilnenia a z vykorisťovania žien prostredníctvom zločineckého gangu, ktorý mal založiť.

Úrady rozhodli, že môže po troch rokoch opustiť Rumunsko. Dvere však nemá otvorené do celého sveta a aj naďalej sa musí pohybovať len po Európskej únii.

S novinkou sa podelil na sociálnej sieti. Uverejnil minútové video, v ktorom predstavil svoje nadchádzajúce plány. Vo videu povedal, že sa chystá na výlet po Európe, ktorý nazýva „Daddy Tour“, chce sa na ňom venovať aj témam krypta, s ktorým obchoduje. Prezradil, že na túto tému chystá aj podcast. Influencer nezostal nič dlžný svojej povesti a vo videu povedal, že počas objavovania svetadielu plánuje byť obklopený ženami. Vo videu ukázal aj svoje luxusné autá. 

V príspevku označil celú kauzu za vymyslený prípad a vo veci sa cíti nevinný. Súdny proces bude naďalej pokračovať. Andrew Tate je známy svojimi kontroverznými, mizogýnnymi a sexistickými názormi. Svoju ideológiu o postavení žien a mužov v spoločnosti pravidelne prezentuje na sociálnych sieťach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia