Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PRM.
4. júla 2024 o 9:15
Čas čítania 3:55
Sponzorovaný obsah

PRM spolupracuje s novými značkami z oblasti high-fashion

PRM spolupracuje s novými značkami z oblasti high-fashion
Zdroj: AdobeStock/Vasyl
MÓDA MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Obchod je jediný svojho druhu v Poľsku a prináša zákazníkom najlepšiu kolekciu high-street a high-fashion značiek v strednej a vo východnej Európe.

PRM, známy predajca streetwear a high-fashion oblečenia, nedávno oznámil vzrušujúce novinky. Spolu s otvorením svojho prvého concept storu v Poľsku PRM uzatvorilo partnerstvá s viacerými prestížnymi módnymi značkami. Tento krok posilňuje jeho postavenie na trhu a prináša zákazníkom jedinečný prístup k najnovším módnym trendom a tým najlepším značkám už nielen online, ale aj offline.

Aké nové značky spolupracujú s PRM?

PRM sa môže pochváliť novými spoluprácami s naozaj high-end značkami. Tieto značky sú známe svojou vysokou kvalitou a štýlom, ktorý osloví aj tých najnáročnejších módnych nadšencov. Spolupráca s týmito značkami umožňuje PRM ponúknuť svojim zákazníkom širší výber exkluzívnych produktov, ktoré zákazníci inde hľadajú iba ťažko. O aké značky teda ide?

Kenzo

Kenzo je ikonická francúzska módna značka, ktorú založil japonský dizajnér Kenzo Takada. Značka je známa svojimi výraznými vzormi, živými farbami a kreatívnymi dizajnmi, ktoré kombinujú japonskú estetiku s európskym štýlom. Značka Kenzo sa sústreďuje na inováciu a originalitu, čo ju robí jednou z najvplyvnejších značiek v high-fashion segmente.

Fiorucci

Fiorucci je talianska módna značka, ktorá si získala srdcia mnohých módnych nadšencov svojím hravým a extravagantným štýlom. Táto značka známa svojimi odvážnymi grafickými dizajnmi, farebnými potlačami a kultovými motívmi, ktoré sa často inšpirujú popkultúrou a streetartom, bola založená v roku 1967. Značka je symbolom kreativity a nekonvenčného prístupu k móde.

Neighborhood

Neighborhood je japonská streetwearová značka, ktorú založil Šinsuke Takizawa v roku 1994. Značka čerpá inšpiráciu z motocyklovej kultúry, vojenskej estetiky a amerického workwearu. Neighborhood je známy svojimi kvalitnými materiálmi, precíznym spracovaním a robustným dizajnom, ktorý spája funkčnosť s módou a so štýlom.

Sporty&Rich

Sporty&Rich je moderná americká značka, ktorá vznikla ako lifestylový magazín a postupne sa rozvinula do módnej značky. Sporty&Rich kladie dôraz na zdravý a aktívny životný štýl, pričom jej kolekcie sú inšpirované športovou eleganciou a vintage estetikou. Značka je známa svojimi pohodlnými a štýlovými kúskami, ktoré spájajú funkčnosť s módnym vzhľadom.

Common Projects

Common Projects je luxusná značka topánok, ktorá vznikla v New Yorku v roku 2004. Založili ju Prathan Poopat a Flavio Girolami. Značka sa sústreďuje na minimalistický dizajn a vysokú kvalitu spracovania. Jej ikonické tenisky, často vyrobené z prvotriednej kože, majú čisté línie. Aj preto sa stali must-have kúskom v šatníkoch módnych nadšencov po celom svete.

A Bathing Ape (BAPE)

A Bathing Ape, často skrátene BAPE, je japonská streetwearová značka, ktorú založil v roku 1993 Nigo. BAPE je známa svojimi výraznými „kamuflážnymi“ vzormi, grafickými tričkami a limitovanými edíciami, ktoré sú veľmi žiadané najmä medzi módnymi zberateľmi. Značka má silný vplyv na streetwearovú kultúru a je symbolom inovatívneho dizajnu a exkluzivity.

Odporúčané
Navštívili sme butik Laury Vizváryovej Tu sa oblečiem: O tom, ako Boris Kollár míňa peniaze, má veľa ľudí zlé predstavy, hovorí Navštívili sme butik Laury Vizváryovej Tu sa oblečiem: O tom, ako Boris Kollár míňa peniaze, má veľa ľudí zlé predstavy, hovorí 4. júla 2024 o 9:30

Spolupráca PRM s týmito prestížnymi značkami prináša zákazníkom možnosť získať exkluzívne kúsky, ktoré sú symbolom kvality, štýlu a originality. PRM tak ďalej posilňuje svoju pozíciu ako líder v oblasti high-fashion a streetwearovej módy.

Aké exkluzívne kolekcie sú teraz dostupné v PRM?

Jednou z najzaujímavejších výhod spolupráce PRM s novými značkami je prístup k limitovaným edíciám a jedinečným kolekciám. Medzi tieto exkluzívne produkty patria aj kolaborácie ako Rick Owens x Dr. Martens alebo MM6 Maison Margiela x Salomon. Tieto limitované edície sú často dostupné len pre kľúčových partnerov, čo znamená, že zákazníci PRM môžu získať prístup k módnym kúskom, ktoré sú inak ťažko dostupné.

Rick Owens x Dr. Martens

Spolupráca medzi avantgardným dizajnérom Rickom Owensom a ikonickou obuvníckou značkou Dr. Martens je skutočne jedinečná. Rick Owens, známy svojím temným a avantgardným štýlom, priniesol do klasických siluet Dr. Martens svoj osobitý dizajn. Výsledkom sú robustné a zároveň štýlové topánky, ktoré kombinujú funkčnosť s výrazným estetickým prejavom. Tieto topánky sú must-have pre všetkých, ktorí hľadajú niečo viac než len bežnú obuv.

MM6 Maison Margiela x Salomon

Kolaborácia medzi značkami MM6 Maison Margiela a Salomon je ďalšou exkluzívnou kolekciou dostupnou v PRM. MM6 Maison Margiela, známa svojimi nekonvenčnými a konceptuálnymi návrhmi, sa spojila s outdoorovou značkou Salomon, aby vytvorili kolekciu, ktorá spája vysokú módu s technickou funkcionalitou. Tieto kúsky sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú inovatívne a štýlové riešenia do mestského prostredia aj do prírody.

Prečo je PRM concept store vo Varšave taký výnimočný?

Novootvorený concept store PRM sa nachádza v Norblin Factory a je jedinečný nielen svojou lokalitou, ale aj ponukou. Tento obchod je jediný svojho druhu v Poľsku a prináša zákazníkom najväčšiu a najlepšiu kolekciu high-street a high-fashion značiek v strednej a vo východnej Európe.

Odporúčané
Dámske tenisky – 3 dôvody, prečo ich mať vo svojom šatníku Dámske tenisky – 3 dôvody, prečo ich mať vo svojom šatníku 3. júla 2024 o 17:00

Norblin Factory, kde sa concept store nachádza, je historické miesto s bohatou industriálnou minulosťou, ktoré prešlo modernizáciou a stalo sa atraktívnym centrom kultúry, umenia a obchodu. Táto unikátna lokalita ponúka nielen esteticky príjemné prostredie, ale aj jedinečný zážitok z nakupovania. PRM concept store v tomto prostredí vyniká svojím moderným dizajnom a inovatívnym prístupom k prezentácii produktov.

Návštevníci tak môžu očakávať aj špeciálne eventy a prezentácie najnovších módnych trendov priamo v obchode. Tieto udalosti ponúkajú príležitosť stretnúť sa s dizajnérmi, zúčastniť sa na exkluzívnych workshopoch a byť prvým, kto uvidí a dostane možnosť zakúpiť si najnovšie módne kúsky. PRM concept store tak vytvára dynamické a interaktívne prostredie, ktoré podporuje módnu komunitu a poskytuje zákazníkom viac než len nákupný zážitok.

Okrem toho sa PRM snaží o ekologický a udržateľný prístup k móde. Obchod je navrhnutý s dôrazom na použitie recyklovaných materiálov a energeticky efektívne riešenia. Týmto spôsobom PRM ukazuje, že je možné skĺbiť vysokú módu s ekologickou zodpovednosťou. Jednoducho tento nový PRM concept store je dokonalým miestom pre všetkých módnych nadšencov, ktorí hľadajú jedinečné a exkluzívne kúsky, ako aj pre tých, ktorí chcú byť súčasťou širšej módnej komunity.

Aké ďalšie novinky prináša PRM?

Na konci marca 2024 prešlo PRM rebrandingom, ktorý zahŕňa aj úplne nové sociálne siete, najmä Instagram. Tento krok je súčasťou snahy značky priblížiť sa ešte viac svojim zákazníkom a ponúknuť im lepší zážitok z nakupovania. PRM sa neustále vyvíja a prispôsobuje sa najnovším trendom, čím si upevňuje svoje líderské postavenie v oblasti streetwear a high-fashion.

Odporúčané
7 dôvodov, prečo si dať vyrobiť vlastné tričko 7 dôvodov, prečo si dať vyrobiť vlastné tričko 2. júla 2024 o 13:58

PRM prináša svojim zákazníkom to najlepšie zo sveta módy. S novými partnermi, exkluzívnymi kolekciami a moderným konceptom PRM ponúka jedinečný módny zážitok a jednoznačne vedie na trhu s módou nielen v Poľsku, ale postupne aj v iných krajinách Európy.

Domov
Zdieľať
Diskusia