Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
19. júna 2024 o 10:00
Čas čítania 3:06
Richard Balog

Vybrali sme najlepšie mikiny pre tvoj šatník. V kurze sú retro športové štýly, modely s golierom aj klasiky s kapucňou

Vybrali sme najlepšie mikiny pre tvoj šatník. V kurze sú retro športové štýly, modely s golierom aj klasiky s kapucňou
Zdroj: Queens
MÓDA QUEENS TRENDY
Uložiť Uložené

V zozname sú kúsky s cenou okolo 50 eur, ale aj prémiové modely s podpisom značiek ako PLEASURES alebo Lacoste.

Mikinu považujeme za neoddeliteľnú súčasť každého šatníka a patrí medzi najuniverzálnejšie vrchné vrstvy. Ľahko ju zladíš s čímkoľvek, po čom siahneš pred odchodom do školy či práce. Navyše, pri dobrom zaobchádzaní ti vydrží dlhé roky.

Vybrali sme TOP 15 mikín pre mužov aj ženy od značiek Adidas Originals, Carhartt WIP, PLEASURES alebo Lacoste, ktoré sme našli v ponuke online obchodu Queens. Cool vyhotovenia nájdeš aj za cenu okolo 50 eur. 

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Queens
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú už vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
Letné kolekcie PLEASURES, Carhartt WIP, A Bathing Ape či Diesel sú oslavou streetwearu. Vyber si kúsky do svojho šatníka Letné kolekcie PLEASURES, Carhartt WIP, A Bathing Ape či Diesel sú oslavou streetwearu. Vyber si kúsky do svojho šatníka 5. júna 2024 o 10:30

Mikiny pre mužov

Urban Classics Heavyweight Terry Hoodie 31,95 €

Začíname zľahka, a to basic mikinou s vysokou gramážou v svetlohnedej povrchovej úprave od značky Urban Classics, ktorú vďaka zľave kúpiš za približne 30 eur. Týmto kúskom nikdy nič nepokazíš.

Urban Classics
Zdroj: Queens

Urban Classics NY Homage Hoodie 59,90 €

Pri značke Urban Classics chvíľu zostaneme, keďže v online obchode Queens má bohaté zastúpenie. V tomto prípade ide o čiernu mikinu, ktorá vzdáva hold mestu New York prostredníctvom viacerých grafických motívov na rukávoch aj na prednej strane nápisom „Five Boroughs“.

Urban Classics
Zdroj: Queens

Adidas Originals Neuclassics Hoodie 75 €

Pokračujeme mikinou z dielní športového giganta Adidas Originals, ktorý v rámci kolekcie s titulom Neuclassics predstavil aj túto svetlú verziu s kapucňou a charakteristickými 3 prúžkami na ľavom rukáve podľa vzoru retro športových súprav. Ak sa ti tento minimalistický dizajn páči, priprav si 75 eur. 

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Nike Solo Swoosh Fleece Crewneck 81,50 €

Len o niečo drahší je svetložltý crewneck s vyšitým podpisom spoločnosti Nike na prednej strane. Ľahký model má rovný strih s mierne padnutými ramenami a je vyrobený zo 100 % bavlny. 

Nike
Zdroj: Queens

Lacoste Logo Sweatshirt 127,50 €

V produktovom portfóliu online obchodu Queens nájdeš aj legendárnu francúzsku značku Lacoste, ktorá začala svoju históriu na tenisových kurtoch a dnes je hviezdou každodenných outfitov. Čo povieš na túto tmavočervenú mikinu bez kapucne s vyšitým logom krokodíla na prednej strane? Cena po zľave je férová. 

Lacoste
Zdroj: Queens
Odporúčané
Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma  Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma 10. júna 2024 o 15:00

PLEASURES Rhinestone Impact Hoodie 132,95 €

Ak si fanúšikom streetwearu, brand PLEASURES určite poznáš, ak nie, je najlepší čas to napraviť. Pozri, ako skvelo vyzerá klasická sivá mikina s nápisom značky, ktorý je vyrobený z trblietavých kamienkov. K dispozícii je aj čierna verzia za rovnakú cenu. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

Nike Tech Fleece Reimagined 1/2 Zip Top  149,95 €

Ak hľadáš niečo so športovejším vzhľadom, máme pre teba tip v podobe mikiny z materiálu tech fleece od spoločnosti Nike. Model v sivej farbe má perfektný strih, a ak ti bude teplo, stačí, ak si rozopneš zips do polovice tela. 

Nike
Zdroj: Queens

PLEASURES Onyx Zip-Up Hoodie 157,95 €

V aktuálnej kolekcii značky PLEASURES sme našli aj tento neprehliadnuteľný svetlozelený model mikiny s kapucňou so zapínaním na zips, ktorých nie je v ponuke tak veľa ako vyhotovení cez hlavu. Baví nás aj kontrastný nápis. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

Lacoste Logo Half Zip-Up Sweatshirt 160 €

Svietiť na stovky metrov budeš aj v tomto nádhernom ružovom modeli s vyšitým logom Lacoste na prednej strane. Mikina má štandardný strih, zapínanie na zips po hrudník a je vyrobená zo 100 % bavlny, vďaka čomu je veľmi príjemná na tele. 

Lacoste
Zdroj: Queens

Lacoste Monogram Sweatshirt 190 €

Aj posledný dnešný tip prešiel rukami dizajnérov ikonickej francúzskej značky Lacoste. V tomto prípade ide o športovú vintage mikinu s monogramom aj logom krokodíla, ktorou oživíš každý svoj outfit. Cena je 190 eur vrátane doručenia. 

Lacoste
Zdroj: Queens

Mikiny pre ženy

Daily Paper Poppy Hoodie 51,50 €

Ženskú časť zoznamu otvárame jednoduchou mikinou od značky Daily Paper, ktorá má na prednej strane tonálnu grafiku a vyzerá skvelo. Cena po zľave je super.  

Daily Paper
Zdroj: Queens

GAP French Terry Logo Polo Sweatshirt 64,95 €

Trochu netradičnejšia je mikina v strihu polokošele od značky GAP, ktorá už na prvý pohľad pôsobí veľmi luxusne. Je vyrobená z bavlny a okrem zeleného variantu je v predaji aj ružový model za rovnakú cenu. 

GAP
Zdroj: Queens

Adidas Originals Neuclassics Tracktop 80 €

Dizajnérsky tím spoločnosti Adidas Originals myslel pri tvorbe kolekcie Neuclassics aj na ženy a výsledkom je okrem iných produktov táto športová mikina v skrátenom strihu s charakteristickým prvkami značky vrátane 3 prúžkov a vintage loga.

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Logo Hoodie 99 €

Carhartt WIP je nesmrteľná klasika, na ktorú sa môžeš spoľahnúť, a to platí aj pri tomto basic kúsku s vyšitým logom značky na prednej strane. Unisex model môže byť v tvojom šatníku za 100 eur. 

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Class of 89' Hoodie 139 €

Plný počet bodov udeľujeme aj poslednému modelu v zozname, ktorý sa pýši logom Carhartt WIP. Tmavomodrá mikina v unisex strihu má atraktívnu potlač z oboch strán a ľahko ju zladíš s čímkoľvek zo svojho šatníka. Cena je necelých 140 eur.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
TOP letné trendy pre mužov: Skrátené vrchné diely, háčkované modely a krok vedľa neurobíš ani v jorts TOP letné trendy pre mužov: Skrátené vrchné diely, háčkované modely a krok vedľa neurobíš ani v jorts 15. júna 2024 o 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia