Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
5. júna 2024 o 10:30
Čas čítania 4:58
Richard Balog

Letné kolekcie PLEASURES, Carhartt WIP, A Bathing Ape či Diesel sú oslavou streetwearu. Vyber si kúsky do svojho šatníka

Letné kolekcie PLEASURES, Carhartt WIP, A Bathing Ape či Diesel sú oslavou streetwearu. Vyber si kúsky do svojho šatníka
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš najviac fresh módne novinky.

Online obchod Footshop je plný horúcich noviniek zo sveta streetwearu, po ktorých sa oplatí siahnuť. Produkty s podpisom renomovaných značiek ako Nike Sportswear, Carhartt WIP, A Bathing Ape, Diesel, L’ART DE L’AUTOMOBILE alebo PLEASURES si nás získali na prvý pohľad a veríme, že rovnako to bude aj v tvojom prípade.

Takto vyzerajú nové letné kolekcie, ktoré budeme nosiť najbližšie mesiace.

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú už vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku  TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku 20. mája 2024 o 13:00
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. Postupom času môžu byť zmenené.

Oblečenie a doplnky pre ženy

Daily Paper Nalia Short Sleeve T-Shirt 76,50 €

Jednoduché tričká s krátkymi rukávmi sú must have počas letnej sezóny. V portfóliu holandskej streetwearovej značky Daily Paper nájdeš tento čierny skrátený top s rebrovanou štruktúrou. Vďaka zľave vo výške 15 % ušetríš približne 15 eur. Sukňa s monogramom od rovnakej značky je na tomto odkaze.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Delray Short Sleeve Shirt 79 €

Ak hľadáš niečo originálne, možno stojí za zváženie čierna bowlingová košeľa s krátkymi rukávmi a otvoreným golierom v charakteristickom boxy strihu s logom Carhartt WIP. Cena je úplne v poriadku.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Patta Basic Jogging Sweatpants 90 €

Teploty počas letnej sezóny nie sú vždy nad 25 stupňov a v tom prípade oceníš, ak budeš mať v šatníku kvalitné bavlnené tepláky, ako sú tieto od značky Patta. Klasický strih s baby blue odtieňom a bielym logom funguje perfektne.

Patta
Zdroj: Footshop

MISBHV Tecno Cap 95 €

Pokrývky hlavy poskytujú nielen ochranu pred ostrými slnečnými lúčmi, ale často sú aj štýlovou záchranou, ak máš „bad hair day“. Čo hovoríš na túto dotrhanú ružovú šiltovku s výrazným nápisom Tecno od poľskej streetwearovej ikony MISBHV?

MISBHV
Zdroj: Footshop

Diesel Ufby-Meghan Body 100 €

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj produkty z dielní legendárnej talianskej značky Diesel. Napríklad úzke body v čiernej farbe so strieborným detailom v oblasti dekoltu, ktoré pozdvihne každý tvoj outfit na novú úroveň.

Diesel
Zdroj: Footshop

Patta Basic Crop Zip-Up Hoodie 105 €

Okrem teplákov je v baby blue odtieni dostupná aj mikina na zips z rovnakého mäkkého materiálu s bielym znakom Patta. Kúsok má jemne skrátený strih a ľahko ho zladíš nielen s matchy nohavicami, ale napríklad aj s krátkymi cyklistickými šortkami.

Patta
Zdroj: Footshop

Diesel T-Vincie T-Shirt 160 €

Ak si fanúšičkou značky Diesel, určite oceníš aj toto tričko s krátkymi rukávmi vo svetloružovej farbe, ktoré je pokryté trblietavými kameňmi. Za 160 eur získaš vzhľad ako vystrihnutý zo začiatku nultých rokov, ktorý je in.

Diesel
Zdroj: Footshop

MISBHV 2024 GOA Sunglasses 190 €

Rovnako ako pokrývky hlavy, aj slnečné okuliare ponúkajú ochranu a štýl, ktorý perfektne dotvorí tvoje každodenné outfity. Nás zaujal model MISBHV s čiernym rámom a tonálnymi sklami za 190 eur.

MISBHV
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Canvas Destroyer Jacket 233,50 €

Vo večerných, respektíve nočných hodinách oceníš aj čiernu univerzitnú bundu v skrátenom strihu od Nike Sportswear. Bavlnené telo dopĺňa podšívka z polyesteru, vďaka čomu ti v nej určite nebude zima.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Ambush Graphic Sweatshirt 525 €

Bodku za ženskou kategóriou dávame nadrozmernou mikinou bez kapucne s vyšitým univerzitným logom high-end brandu Ambush vo svetlom vyhotovení. Cena 525 eur je priamoúmerná použitým materiálom, spracovaniu a zvučnosti značky, ktorú založila bývalá šperkárka v módnom dome Dior Yoohn Ahn.

Ambush
Zdroj: Footshop
Odporúčané
TOP 10 štýlov ženských tenisiek na letnú sezónu. V kurze sú výrazné farby, vzory a jednoduchosť v spojení s retro bežeckými tvarmi TOP 10 štýlov ženských tenisiek na letnú sezónu. V kurze sú výrazné farby, vzory a jednoduchosť v spojení s retro bežeckými tvarmi 28. mája 2024 o 15:00

Oblečenie a doplnky pre mužov

Nike Sportswear Solo Swoosh T-Shirt 40,50 €

Rovnako ako ženský zoznam, aj mužský otvárame basic tričkom s krátkymi rukávmi. V tomto prípade ide o biely kúsok od Nike Sportswear v oversized strihu, ktorý milujeme a vďaka zľave ho kúpiš za 40 eur. V ponuke Footshopu je k dispozícii aj zelený variant, ktorý je drahší o niekoľko eur.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

PLEASURES Graphic Cap 44,95 €

Perfektne vyzerá aj táto čierna šiltovka s nastaviteľnou veľkosťou a neprehliadnuteľným zeleno-bielym nápisom PLEASURES Records. V zbierke ju môžeš mať za približne 45 eur. Jedna z najkrajších šiltoviek, ktoré sme videli v tohtoročných letných kolekciách. 

PLEASURES
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Graphic T-Shirt 49 €

Na svoje si prídu aj fanúšikovia legendárnej streetwearovej značky Carhartt WIP. Zo širokého portfólia v online obchode Footshop sme vybrali nadčasový model trička s jednoduchým grafickým motívom z oboch strán. Prvotriedna kvalita produktu je samozrejmosťou. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

PLEASURES Wyatt Boxy Polo 82,95 €

PLEASURES patrí medzi najviac fresh značky vo svete streetwearu, a to aj vďaka takýmto originálnym návrhom. Doplň svoj šatník o túto tmavomodrú polokošeľu v boxy strihu s množstvom zábavných výšiviek.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

PLEASURES Zen Terry Boxy Polo 89,95 €

Ak je pre teba polokošeľa s výšivkami príliš extravagantná, možno ťa osloví off white verzia v minimalistickom dizajne s jemným nápisom PLEASURES na prednej strane. Všimni si aj originálnu štruktúru. Cena je presne 90 eur.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Script Hoodie 119 €

V zozname pokračujeme univerzálnou čiernou mikinou s kapucňou, ktorú návrhársky tím Carhartt WIP doplnil o atraktívnu červenú potlač mačkovitej šelmy. Vyrobená je z česanej bavlny a vydrží ti dlhé roky. Aspoň v prípade, že si ju nezoberieš na hudobný festival.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Graphic T-Shirt 135 €

Početné zastúpenie v zozname má aj streetwearový brand A Bathing Ape alebo skrátene BAPE, ktorý založil Nigo v roku 1994 a dodnes ide o popredného hráča na módnom poli. Tričká s logom opice sú cool a kvalita je priamoúmerná vysokej cene. Získa si ťa tento biely kúsok s mierne padnutými plecami a výraznou grafikou opíc?

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

PLEASURES Graphic Hoodie 137,95 €

Ak chceš počas letnej sezóny oživiť svoj šatník, máme pre teba skvelý tip v podobe svetloružovej mikiny s kapucňou od značky PLEASURES, ktorú zdobí nápis na prednej strane a farebná grafika puzzle na zadnej strane. Priprav si 140 eur vrátane doručenia. 

PLEASURES
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Embroidery Fire Logo Trucker Cap 145 €

Šiltovky so sieťkou sú horúcim trendom v posledných mesiacoch, a ak máš bokom odložených 145 eur, dopraj si tento fresh kúsok zo syntetických materiálov a s motívom plameňov po obvode od A Bathing Ape. 

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Football T-Shirt 159 €

Veľmi populárne sú v súčasnosti aj vrchné diely, ktoré sú inšpirované dresmi na americký futbal. Jeden taký nájdeš napríklad v ponuke BAPE za 160 eur. Je vyrobený zo sieťovinového polyesteru a vyzerá naozaj veľmi dobre. 

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

Diesel S-Boxt-N10 Hoodie 205 €

V ponuke značky Diesel si prídu na svoje aj muži. Nás oslovila táto vyblednutá sivá mikina s potlačou srdca a veľkým vreckom, ktorá môže byť tvoja za rovných 205 eur. 

Diesel
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Jersey Track Top x Wales Bonner 280 €

Tohtoročnú letnú sezónu odštartovali vo veľkom štýle aj britská návrhárka Wales Bonner a tím Adidas Originals, ktorí predstavili novú kolekciu. Okrem super tenisiek obsahuje napríklad túto teplákovú bundu s tromi prúžkami vo vintage športovej estetike, ktorú podčiarkujú patenty a golier.

Adidas Originals, Wales Bonner
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear NRG Tech Hooded Jacket x L'ART DE L'AUTOMOBILE 297,50 €

Zaujímavú spoluprácu predstavilo aj vedenie spoločnosti Nike Sportswear, a to s ateliérom L’ART DE L’AUTOMOBILE, ktorý stavil na motošportovú estetiku a išlo o dobrý ťah. Stačí, ak sa pozrieš bližšie na túto technickú bundu v žlto-hnedo-bielej schéme s modrými prvkami. Vďaka zľave vo výške 15 % ušetríš viac ako 50 eur. 

Nike Sportswear, L'ART DE L'AUTOMOBILE
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Sleeveless Pullover Hoodie 369 €

Ak ti je blízka uvoľnená estetika japonskej streetwearovej ikony, možno ťa osloví sivá mikina bez rukávov v nadrozmernom strihu, ktorú zdobí charakteristické logo opice na prednej strane a veľký nápis A Bathing Ape na chrbte. 

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

Ambush Boxy Fit Denim Shirt 475 €

Záver zoznamu patrí dielu spod rúk americkej návrhárky Yoon Ahn, ktorá pod hlavičkou vlastnej značky Ambush vytvorila skvelú letnú kolekciu. Obsahuje napríklad túto fresh denimovú košeľu s krátkymi rukávmi v cropnutom strihu za 495 eur. 

Ambush
Zdroj: Footshop
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku 30. mája 2024 o 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia