Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2024 o 17:40
Čas čítania 0:51
Eva Thonhauserová

Végh reaguje na špekulácie o dopingu. Vémolovi aj všetkým ľuďom, ktorí ho obvinili, posiela odkaz

SLOVENSKO ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA OKTAGON OKTAGON MMA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Očakávaná odveta storočia medzi Vémolom a Véghom sa uskutoční o týždeň 8. júna 2024.

Bojovník Karlos Vémola naznačil, že slovenská hviezda MMA Attila Végh si pri naberaní formy pred ich odvetným zápasom pomohol zakázanými látkami, upozorňuje sport.sk.

Jednou z hlavných otázok pred odvetou bolo, v akej forme sa vráti Végh po takmer päťročnej pauze. Na prvý pohľad je jasné, že Véghovi sa podarilo výrazne zmeniť svoju postavu. 

„Attilka, ako si to k***a urobil? Z buchty si sa za mesiac premenil na pekáč buchiet. Neviem, čo tam na Slovensku žeriete, ale neexistuje na svete prípravok, vďaka ktorému sa z tučnej gorily za mesiac premeníš na monštrum,“ pýta sa Vémola. 

Véghova reakcia 

„Zmenil som sa a ľudia, samozrejme, hovoria, že som nasypaný a na steroidoch. Nech sa nasypú a vyzerajú takto. Píšu to predovšetkým ľudia, ktorí v jednej ruke držia pivo a k tomu majú pollitrový pupok. Som otvorený testom na doping, v tomto mám čisté svedomie,“ odkazuje Végh ľuďom, ktorí ho na sociálnych sieťach obvinili z dopingu.  

Végh poprel všetky obvinenia, ktoré hovoria o tom, že do formy sa dostal aj vďaka nepovoleným látkam. V reakcii uviedol, že 90 % úspechu je strava a zvyšok sú intenzívne tréningy a správne mentálne nastavenie. 

Očakávaná odveta storočia medzi Vémolom a Véghom sa uskutoční o týždeň 8. júna v rámci turnaja Oktagon 58 pred 27-tisíc fanúšikmi. Zápas sa bude konať na futbalovom štadióne Slavie Praha.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Oktagon MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia