Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2024 o 17:30
Čas čítania 0:46
Radoslava Juračková

David Pastrňák by bol za zloženie česko-slovenského tímu. Spoluprácu si vie predstaviť na významnom šampionáte

ŠPORT ČESKO HOKEJ MS V HOKEJI 2024 SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Český reprezentant sa s myšlienkou pohráva v prípade Svetového pohára v ľadovom hokeji. Ten by sa mal konať čoskoro.

Jeden z najproduktívnejších českých hráčov na tohtoročnom hokejovom šampionáte David Pastrňák povedal, že by si vedel predstaviť zložiť česko-slovenský tím. So svojimi úvahami sa podelil v americkom podcaste Spittin’ Chiclets.

Diskusia sa prevažne točila okolo triumfálneho víťazstva českého tímu na šampionáte. Zlato sa im podarilo získať po 14 rokoch na domácej pôde. Tohtoročný šampionát sa konal v Ostrave a v Prahe. Téma padla aj na možnú organizáciu Svetového pohára v ľadovom hokeji, ktorý by sa mal odohrať v roku 2025. Tento šampionát sa naposledy konal v roku 2016. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pasta (@davidpastrnak)

V spolupráci vidí potenciál

Moderátorov zaujímalo, či si vie náhradný kapitán zámorského Boston Bruins predstaviť vytvorenie česko-slovenského tímu. „Bolo by to skvelé. Určite by mi to nevadilo. Podľa mňa by bolo zaujímavé vytvoriť tím Československa, ako to bolo v minulosti. Dali by sme dokopy skvelý káder. Boli sme jedna krajina, teraz sme susedia. Navzájom si fandíme a rozumieme si v jazyku,“ neskrýval svoj záujem o česko-slovenskú spoluprácu.

Odporúčané
Aupark čoskoro otvorí nové priestory. Môžeš sa tešiť na zľavy do 50 % a najväčšiu Zaru na Slovensku Aupark čoskoro otvorí nové priestory. Môžeš sa tešiť na zľavy do 50 % a najväčšiu Zaru na Slovensku 16. októbra 2024 o 11:00

„Páčilo by sa mi to. Určite by to bolo lepšie ako tím Európy z posledného Svetového pohára,“ spomína na šampionát spred ôsmich rokov, na ktorom európsky tím obsadil druhé miesto.

Domov
Zdieľať
Diskusia