Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 13:51
Čas čítania 0:58
Barbora Adamkovičová

Jojka vďaka hokeju láme rekordy. Sledovanosť majstrovstiev prekonala miliónovú hranicu

ŠPORT MS V HOKEJI 2024 TV JOJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas Slovenska proti Lotyšsku sledovalo dokonca takmer 2 milióny divákov.

Od začiatku Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2024 neuplynuli ani dva týždne a televízia Joj sa už teraz môže pochváliť nadpriemerne vysokými číslami sledovanosti. Už od druhého zápasu šampionátu prekonávajú diváci miliónovú hranicu v počte divákov.

Počas uplynulého víkendu televízia prekonala ďalšie hranice, informuje portál Mediaklik.sk. Sobotný zápas proti Francúzku si pozrelo až 1,2 milióna divákov a nedeľňajšie stretnutie s Lotyšskom sledovalo 1,9 milióna hokejových nadšencov. 

TV Joj podľa generálneho riaditeľa láme rekordy

„Naša ponuka láme rekordy nielen v televíznej sledovanosti, ale aj v internetovej, kde v podstate každý ďalší zápas slovenskej reprezentácie prekonáva rekord slovenského internetu,“ tvrdí generálny riaditeľ Joj Group Marcel Grega.

Televízia Joj vysielala naživo všetky stretnutia slovenskej hokejovej reprezentácie, najvyššiu sledovanosť v hlavnom vysielacom čase mali v cieľovej skupine 13 – 55 rokov, a to až 17,7 percenta. Ide o najvyššiu sledovanosť naprieč všetkými slovenskými televíznymi stanicami za uplynulé tri roky.

Diváci sledujú majstrovstvá aj na sociálnych sieťach

„Na Facebooku máme zásah až na 3,8 milióna divákov a počet pozretí videí astronomicky vzrástol na 4,2 milióna pozretí,“ tvrdí marketingová manažérka skupiny Joj Miroslava Klempová. „Najsledovanejšie videá majú zásah viac ako milión divákov, aktuálne najsledovanejšie video atakuje dva milióny pozretí.“

Odporúčané
Ján Lašák: Keď Slovensko vypadlo, nepozeral som už ani jeden zápas. Aj Maďari majú lepšie podmienky pre mladých hokejistov Ján Lašák: Keď Slovensko vypadlo, nepozeral som už ani jeden zápas. Aj Maďari majú lepšie podmienky pre mladých hokejistov 29. mája 2024, 14:30

Výkony Slovákov si budeš môcť pozrieť najbližšie už dnes o 16.20 h v súboji proti Kanade. Nadchádzajúce semifinálové stretnutia odvysiela TV Joj aj Joj Šport v sobotu a zápas o bronzové, strieborné a zlaté medaily už túto nedeľu. Živé prenosy a záznamy všetkých zápasov si môžeš pozrieť na portáli Joj Play.

Domov
Zdieľať
Diskusia