Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 15:51
Čas čítania 1:05

Poď na kvíz do Kácečka. Zober svojich kamošov a vyhrajte 200 eur kredit na Wolt

KULTÚRA KULTÚRNE PODUJATIA V BRATISLAVE KVÍZ
Uložiť Uložené

Miluješ kvízy a podarilo sa ti v nejakom našom dať 10/10? Tak potom si tento náš event nesmieš dať ujsť.

Patríš medzi ľudí, ktorí si čakanie u lekárov, postávanie v autobuse alebo nudnú chvíľu krátia vyklikávaním kvízov na rôzne témy? Ako určite vieš, zaujímavé kvízy sa objavujú na našom webe často. Tento formát má svojich skalných fanúšikov, a preto sme sa rozhodli, že ho urobíme naživo. 

30. mája 2024 sa v priestoroch Kácečka odohrá REFRESHER kvíz, kde si môžeš oprášiť svoje vedomosti. Zober svojich kamošov, zostavte tím a poďte pri dobrom drinku zistiť, či máte lepší všeobecný prehľad ako ostatní.

Pokiaľ sa chceš na kvíze zúčastniť, musíš prihlásiť seba a svojich kamošov ako jeden tím. Minimálny počet členov v tíme je 3, maximálny 6.

Na kvíz je potrebné sa registrovať vopred. Deadline na odoslanie registrácie je 29. 5. 2024 do 22.00. Ak si chceš poistiť miesto na kvíze, registruj sa a kúp si vstup vopred online.

Refresher kvíz 

📍Kde: Kácečko
📅 Kedy: 30. máj 2024
🕒 Čas: 19.00
🪙 Vstup: prvá vlna predaja 6 €/osoba, druhá vlna predaja 8 €/osoba
🏆 Výhra: 200 € kredit na Wolt
✍🏻 Registrácia: do 29. mája do 22:00
Registrovať tím

Offline kvíz bude mať všeobecné zameranie a súťažiť budeme o 200-eurový kredit na Wolt. Nemusíš sa báť, môžete ho dostať spoločne ako tím alebo ho spravodlivo rozdelíme medzi všetkých členov víťazného tímu. Samozrejme, neprezradíme ti presné otázky, no dáme ti menšiu nápoveď. Ak máš základné znalosti zo školy, orientuješ sa vo svete hudby, popkultúry a čítaš náš obsah, myslíme si, že víťazstvo máš na dosah.

Refresher kvíz.
Refresher kvíz. Zdroj: refresher

Vstupné sa platí buď na mieste, alebo online pri registrácii. Môžete zaplatiť buď spoločne ako tím (množstvo lístkov nastav podľa počtu členov v tíme), alebo každý samostatne – v takom prípade nezabudnite uviesť rovnaký názov tímu.

Registrovať tím
Domov
Zdieľať
Diskusia