Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
13. mája 2024 o 10:00
Čas čítania 1:44
Sponzorovaný obsah

Novinka z dielne spoločnosti PanzerGlass. Ochranné sklo Re:fresh ochráni nielen tvoj mobil, ale aj prírodu

TECH MOBILY
Uložiť Uložené

Túžiš po špičkovej ochrane displeja smartfónu, ale zároveň ti záleží na našej planéte a chceš čo najviac prispievať aj k ochrane životného prostredia?

V tom prípade ti dávame do pozornosti novinku Re:fresh. Dánska značka PanzerGlassTM kladie veľký dôraz na ekológiu a vyvinula jedinečné sklo Re:fresh, ktoré pozostáva z recyklovaného odpadu. 

Spoločnosti po celom svete každý rok vyprodukujú tisícky ton odpadu, ktorý vzniká pri výrobe produktov. Napríklad nepodarené hliníkové plechovky či odrezky z papiera. V minulosti tieto zvyšky putovali na skládky a predstavovali zbytočnú záťaž pre planétu. Dnes sa ich firmy snažia čo najviac opätovne zužitkovať. A spoločnosť PanzerGlassTM je v tomto smere priekopníkom.

Odborníci zo spoločnosti PanzerGlassTM vyvinuli jedinečný technologický postup, vďaka ktorému dokážu vyrobiť ochranné sklo tvorené zo 6 % postspotrebiteľského odpadu. Toto ochranné sklo dostalo názov Re:fresh, a okrem toho, že je veľmi ekologické, ponúka aj nadštandardnú ochranu displeja telefónu.

PANZERGLASS
Zdroj: PanzerStore™
ZISTI VIAC

Ekologický produkt, ekologické balenie

PanzerGlassTM kladie dôraz nielen na samotný produkt, ale aj na jeho balenie. Krabička ochranného skla Re:fresh pozostáva z recyklovateľného papiera s FSC certifikátom. Ide o trvalo udržateľný papier, ktorý je vyrábaný zo surovín spracúvaných s ohľadom na prírodu.

PANZERGLASS™
Zdroj: PanzerStore™

Týmto krokom sa PanzerGlassTM snaží zmierňovať výrub stromov a zároveň znižovať množstvo ťažko rozložiteľného odpadu. Balenia majú kompaktné rozmery, takže pri ich výrobe sa zbytočne neplytvá papierom.

Príspevok pre Project Ocean

V snahe prispieť k ochrane životného prostredia sa spoločnosť PanzerGlasTM spojila s organizáciou The Perfect World Foundation, ktorá sa v rámci projektu Project Ocean venuje ochrane prírody a eliminácii plastového odpadu v oceánoch. Kúpou ochranného skla Re:fresh automaticky podporíš tento projekt, čím prispeješ k lepšiemu životu zvierat v oceánoch.

PANZERSTORE SK
Zdroj: PANZERSTORE SK

Ochranné sklo PanzerGlasTM Re:fresh je dostupné pre širokú škálu smartfónov. Má veľkosť Ultra-Wide Fit, čo znamená, že dokonale prekrýva celú prednú stranu zariadenia. Účinne tak ochráni aj jeho rohy. Zároveň je však 100 % kompatibilné s puzdrami.

PanzerGlass™
Zdroj: PanzerStore™

Vďaka tvrdosti PLATINUM sklo Re:fresh spoľahlivo ochráni tvoj smartfón aj pri silných nárazoch a dopadoch na tvrdú zem. Zabráni prasknutiu displeja a ty sa tak vyhneš drahým opravám. Pri výrobe je až 2× temperované a leštené, takže má veľmi tvrdý povrch. Telefón môžeš pokojne nosiť vo vrecku s kľúčmi a nemusíš sa obávať, že sa jeho displej poškriabe.

Ochranné sklo PanzerGlassTM Re:fresh má špeciálny povrch, ktorý redukuje zanechávanie odtlačkov prstov a šmúh. Displej vášho smartfónu tak bude stále vyzerať čisto.

Jednoduchá aplikácia

V balení ochranného skla Re:fresh nájdeš rámik Easy Aligner, vďaka ktorému zvládnete aplikáciu v priebehu niekoľkých minút v pohodlí domova. Sklo aplikuješ hneď na prvýkrát presne na stred displeja, takže sa nemusíš obávať, že bude nakrivo a nesplní svoj účel na 100 %.

Súčasťou balenia je prehľadný návod a po naskenovaní QR kódu si môžeš pozrieť aj video s celým procesom aplikácie. Kompletnú ponuku jedinečných ochranných skiel PanzerGlasTM Re:fresh nájdeš na tomto odkaze.

OBJAV CELú PONUKU
Domov
Zdieľať
Diskusia