Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti MODIVO.
25. apríla 2024, 10:30
Čas čítania 2:02
Sponzorovaný obsah

Oživte svoj výzor – odhaľujeme jarné módne trendy pre mužov

Oživte svoj výzor – odhaľujeme jarné módne trendy pre mužov
Zdroj: Shutterstock / kiuikson
MÓDA MÓDA OUTFITY
Uložiť Uložené

Jar je skvelou príležitosťou na osvieženie vášho šatníka. Rok čo rok dizajnéri a módne značky predstavujú nové trendy, ktoré definujú sezónu. Tento rok nie je výnimkou a prináša so sebou množstvo noviniek, ktoré môžete začleniť do svojho jarného vzhľadu.

Či už hľadáte inšpiráciu na každodenné nosenie, alebo len chcete oživiť svoj šatník, nasledujúce trendy vám pomôžu vykročiť do jari s istotou a so štýlom.

Pastelové farby sú opäť „in“

Jar je ideálnym obdobím na experimentovanie s farbami a tento rok dominujú pastelové odtiene. Tomuto trendu sa nevyhlo ani pánske oblečenie. Mäkké tóny, ako je bledomodrá, pistáciová, levanduľová alebo ružová, vnášajú do mužského šatníka jemnosť a sviežosť. Pastelové odtiene sa dajú ľahko kombinovať a sú ideálne na vytvorenie uvoľneného, ale zároveň elegantného vzhľadu. Noste ich v podobe tričiek, svetrov alebo dokonca oblekov pre odvážnejší look.

Funkčná a udržateľná móda

S rastúcim dôrazom na udržateľnosť a funkcionalitu sa mnoho značiek sústreďuje na výrobu oblečenia, ktoré je nielen štýlové, ale aj praktické a vyrobené z udržateľných materiálov. Tento trend sa prejavuje v náraste popularity multifunkčných kúskov, ako sú napríklad bundy a vesty s viacerými vreckami, alebo v používaní recyklovaných a organických materiálov. Hľadajte kúsky, ktoré sú nielen trendy, ale ktoré tiež vyjadrujú váš záväzok k životnému prostrediu.

Retro revival

Retro inšpirácia sa vracia vo veľkom a prináša späť klasické siluety a vzory 70. a 80. rokov. Tento rok sa môžete tešiť na návrat širokých nohavíc, zvýraznených golierov a vintage vzorov. Retro tričká s potlačou, kombinézy a košele s výraznými goliermi pridajú vášmu outfitu zaujímavý prvok a osobitnosť. Kľúčom je kombinovať retro kúsky s modernými prvkami, aby ste dosiahli vyvážený a moderný vzhľad.

modivo
Zdroj: Shutterstock.com / LightField Studios

Pohodlná elegancia

Mnohí z nás sa nechcú vzdať pohodlia, na ktoré sme si zvykli. Našťastie módny priemysel reaguje trendom „pohodlnej elegancie“, ktorý spája pohodlné materiály a strihy s elegantnými a sofistikovanými prvkami. Môžete sa tešiť na voľné nohavice, oversized svetre, štýlové a pohodlné pánske bundy a mäkké, priedušné látky, ktoré zabezpečia, že budete vyzerať štýlovo. Výber materiálov ako kašmír, bambusová viskóza či organická bavlna prispieva nielen k udržateľnosti, ale aj k nezameniteľnému komfortu.

Športový chic aj athleisure

Spojenie športových prvkov s elegantnejšou módou pokračuje aj v tejto jarnej sezóne. Športové bundy, teplákové súpravy a technické látky sa premieňajú na štýlové kúsky vhodné nielen do fitnescentra, ale aj na každodenné nosenie. Hľadajte minimalistické dizajny a kvalitné materiály, ktoré pridajú vášmu vzhľadu moderný športový nádych bez toho, aby ste pôsobili príliš ležérne. Kombinácia funkčnosti a štýlu vás udrží v pohodlí po celý deň a zároveň zabezpečí, že budete vyzerať šik. Objavte napríklad pánske bundy na MODIVO, ktoré sú perfektným základným i hlavným kúskom outfitu.

Trendové doplnky

Doplnky vždy hrali dôležitú úlohu v dokončení každého outfitu a tento rok nie je výnimkou. Odvážne hodinky, nápadité okuliare, štýlové klobúky a funkčné tašky sú len niektoré z kľúčových doplnkov, ktoré môžu váš jarný šatník povýšiť na novú úroveň. Výberom jedinečných doplnkov, ktoré odrážajú váš osobný štýl, môžete jednoduchému outfitu dodať charakter a osobitosť. Nebojte sa experimentovať s farbami a so vzormi, aby ste svoj vzhľad oživili a odlíšili sa od davu.

Odporúčané
Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? 2. mája 2024, 12:30

Jar 2024 prináša mužom široký výber módnych trendov. Využite tieto trendy ako inšpiráciu na osvieženie svojho jarného šatníka a nebojte sa experimentovať s novými kombináciami, ktoré odrážajú vašu osobnosť. Nech už sa rozhodnete nasledovať akýkoľvek trend, kľúčom je nosiť ho sebavedome a cítiť sa pohodlne.

Späť
Zdieľať
Diskusia